Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mugur Isarescu recunoaste interventia BNR pe curs: Nu pot sa neg ca n-am intervenit, ca e prea evident, dar nu comentez ca am intervenit

B1 B1,
Mugur Isarescu recunoaste interventia BNR pe curs: Nu pot sa neg ca n-am intervenit, ca e prea evident, dar nu comentez ca am intervenit

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniai BNR), Mugur Isarescu, a recunoscut ca BNR a intervenit ca sa apere leul, atunci cand acesta a inceput sa se deprecieze, informeaza Agerpres. Leul a avut o. continuă pe B1

Mugur Isarescu, despre interventia pe curs: Nu pot sa neg ca nu am intervenit, pentru ca este prea evident

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat, joi, ca institutia a intervenit pentru a sustine leul, in a doua parte a lunii ianuarie, cand s-a depreciat, mai ales in fata.

UPDATE Mugur Isarescu refuza Parlamentul a doua oara: De un an de zile am anuntat ca avem sedinta de politica monetara

Conducerea Senatului a aprobat astazi invitarea guvernatorului BNR Mugur Isarescu, la audieri joi, de la ora 11. 00 in comisiile reunite de buget ale Parlamentului. Guvernatorul a anuntat insa, prin intermediul purtatorului de cuvant Dan Suciu, ca nu va onora invitatia alesilor pentru ca are alt program, care a fost anuntat de un an de zile. Este a doua oara cand seful BNR refuza sa dea curs unui astfel de demers.

Mugur Isarescu merge in Parlament. Guvernatorul BNR va fi audiat in scandalul manipularii ROBOR

Mugur Isarescu va merge, in sfarsit, la audierile din comsia economica a Senatului. Guvernatorul BNR a raspuns afirmativ abia la a treia invitatie lansata de senatori. Isarescu a confirmat ca va merge sa dea.

Mugur Isarescu, fata in fata cu guvernantii! Guvernatorul BNR merge la audierile din Parlament

Dupa doua refuzuri, Mugur Isarescu anunta ca va merge la audierile din Parlament, in comisiile reunite de buget ale Parlamentului. Am primit, in sfarsit, o invitatie valida. intreg Consiliul de.

Mugur Isarescu, replica ACIDA la acuzatiile despre cresterea indicilor: ROBOR a ajuns un fel de TERORIST, umbla prin toata societatea si nu-l prinde nimeni!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a raspuns joi criticilor Guvernului cu privire la cresterea din ultima perioada a indicelui ROBOR. Seful BNR a comentat, ironic, ca ROBOR a.

Senatorul Zamfir raspunde criticilor aduse de Mugur Isarescu: L-am simtitfoarte agitat. Ma bucur ca are ocazia sa explicede ce stau lucuruile asa

Dupa lungi rugaminti, Mugur Isarescu a anuntat ca va merge, marti, la audierile din Parlament, in scandalul indicelul ROBOR. Totodata, guvernatorul BNR iese la atac impotriva senatorului Daniel Zamfir,.

Mugur Isarescu REFUZA Parlamentul a doua oara: Multumim de invitatie, dar am anuntat de UN AN DE ZILE ca avem sedinta de politica monetara

Mugur Isarescu refuza Parlamentul a doua oara. Guvernatorul BNR a anuntat ca nu va merge la audierile de joi, de la ora 11. 00, in comisiile reunite de buget ale Parlamentului, pentru ca are alt.

Florin Citu face o SESIZARE cu privire la iNCALCAREA legii de catre senatorul ALDE Daniel Zamfir cu privire la Mugur Isarescu (FOTO)

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a solicitat, in mod ilegal, audierea Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de marti. Mai exact, Daniel Zamfir,.

Florin Citu face o SESIZARE referitoare la iNCALCAREA legii de catre senatorul ALDE Daniel Zamfir cu privire la Mugur Isarescu (FOTO)

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a solicitat, in mod ilegal, audierea Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de marti. Mai exact, Daniel Zamfir,.

MUGUR ISARESCU: ROBOR a ajuns un fel de terorist

Atribuirea unui sens malefic expresiei a te intelege este total improprie, in conditiile in care in economia de piata are loc o intelegere intre cumparator si vanzator, afirma guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, potrivit caruia ROBOR a ajuns un fel de terorist care umbla prin toata societatea si nu-l prinde nimeni.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )