Libnet.ro
UNICEF

13:15

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

B1 B1,
Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la. continuă pe B1

Interes enorm pentru meciul dintre Steaua si Man City din Play-off-ul UEFA Champions League. Astra Giurgiu a anuntat la randul ei pretul biletelor pentru duelul cu West Ham United

Conducerea Clubului Steaua Bucuresti a anuntat ca reteta financiara pentru meciul cu Manchester City va fi una insemnata, iar patronul Stelei nu s-a inselat. Pana joi dupa-amiaza, vicecampioana vanduse deja o cifra impresionanta de bilete.

Un SMS de la sotie l-a enervat la culme. A vrut sa se razbune, dar in doua ore a ramas fara casa. Cum a fost posibil

Un barbat in varsta de 51 de ani, din Botosani, satul Avram Iancu, comuna Cotusca, a ramas fara acoperis deasupra capului, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui.

Christoph Daum a selectionat 26 jucatori pentru meciul cu Muntenegru

Selectionerul Christoph Daum a anuntat, sambata, numele celor 26 de jucatori convocati la echipa nationala pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 4 septembrie).

O sa vedeti cum o sa biruim toate neamurile bogate care au miliarde si diamante: Gigi Becali, rugaciune pentru meciul dintre Steaua si Manchester City (VIDEO)

Gigi Becali transmite mesaje inedite de Sfanta Maria. Latifundiarul din Pipera s-a rugat la Biserica pentru un succes in meciul de maine cu bogatii de la Manchester City. Becali a avut un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )