Libnet.ro
UNICEF

11:31

Munca obligatorie a evreilor din Romania, in interesul patriei (1940-1944)

Adevărul Adevărul,
Munca obligatorie a evreilor din Romania, in interesul patriei (1940-1944)

Holocaustul in Romania a debutat cu un intreg lant de abuzuri si atrocitati comise asupra populatiei evreiesti cu scopul de a marginaliza si chiar de a exclude aceasta comunitate din societate, culminand cu pogromurile de la Iasi, Bucuresti, Galati si Dorohoi. continuă pe Adevărul

Italia se afla pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, in domeniul agricol

Italia se afla, in domeniul agricol, pe primul loc in randul investitorilor straini din Romania, demonstrand interesul strategic al comunitatii italiene pentru agricultura romaneasca, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ordinul Arhitectilor din Romania cere Camerei Deputatilor sa renunte la proiectul legislativ prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate

Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Serban Tiganas, a declarat pentru HotNews. ro ca initiativa legislativa de la Camera Deputatilor prin care se permite construirea pe 85% dintre spatiile verzi retrocedate este defavorabila interesului public, favorizand disproportionat interesele private ale proprietarilor in contextul in care starea generala a spatiilor publice si in special a spatiilor verzi este proasta atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Serban Tiganas le cere initiatorilor sa renunte complet la aceasta propunere.

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google.ro. Vezi cum

ONG-urile din Romania se pot promova gratuit pe Google. ro, prin Google Ad Grants , un program lansat de compania americana si care ofera organizatiilor non-profit posibilitatea de a-si face cunoscute initiativele in baza a 10. 000 de dolari pe luna.

CE sustine cu tarie reformele din Romania

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a afirmat, astazi, intr-o declaratie comuna cu presedintele Traian Basescu, ca executivul european sustine cu tarie reformele din Romania si ca, potrivit raportului MCV, tara noastra a inregistrat progrese semnificative, dar raman ingrijorari legate de independenta justitiei si de coruptie.

Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012

Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012, comparativ cu 2008-2010, astfel ca doar 4 din 10 firme mari si 2 din 10 firme mici si mijlocii au implementat un produs, un proces, o metoda de organizare sau de.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

3.500 de companii ameninta ca isi muta afacerile din Romania.

Administratia combinatului ArcelorMittal Galati a dat publicitatii o scrisoare deschisa, pe care 3. 500 de companii din metalurgie, industria chimica si industria sticlei, Asociatia Marilor Consumatori Industriali de Energie si federatii patronale din industrie, precum si confederatia Cartel Alfa si federatiile Metarom si Familia si federatii sindicale din metalurgia neferoasa si petrochimie, o adreseaza tuturor decidentilor politici. Destinatarii sunt de la presedintele Traian Basescu si .

Cresterea economica din Romania, PE PRIMUL LOC in Uniunea Europeana, in 2013

Produsul Intern Brut PIB) al zonei euro a crescut cu 0,3% in ultimele trei luni ale anului trecut fata de trimestrul al treilea, peste asteptari, iar economia UE a avansat cu 0,4%, Romania inregistrand cele mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )