Libnet.ro
UNICEF

22:30

Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012

Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012, comparativ cu 2008-2010, astfel ca doar 4 din 10 firme mari si 2 din 10 firme mici si mijlocii au implementat un produs, un proces, o metoda de organizare sau de. continuă pe Wall-Street Ro

INS: Inovatia in intreprinderi a inregistrat un declin in perioada 2010-2012

Inovatia in intreprinderile din Romania a inregistrat un declin in perioada 2010-2012, comparativ cu perioada 2008-2010, conform rezultatelor provizorii ale cercetarii statistice privind inovatia in industrie si servicii realizata de Institutul National de Statistica INS).

CE sustine cu tarie reformele din Romania

Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a afirmat, astazi, intr-o declaratie comuna cu presedintele Traian Basescu, ca executivul european sustine cu tarie reformele din Romania si ca, potrivit raportului MCV, tara noastra a inregistrat progrese semnificative, dar raman ingrijorari legate de independenta justitiei si de coruptie.

Business Report: Ce mutari pregateste cel mai discret investitor imobiliar din Romania; Apare primul operator mobil virtual. Cum se va schimba piata telecom; Prigoana Fiscului impotriva firmelor: orice greseala trebuie penalizata

Ursache: ASF pregateste reduceri de taxe. Taxele practicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) pentru piata de capital. Pleaca Dacia, dupa 50 de ani, din Romania?Dacia - Renault a dat, in ultimele zile, noi semnale privind problemele pe care le intampina.

Partidul Popular European cere Comisiei Europene sa monitorizeze actiunile Guvernului si Parlamentului din Romania

Conducerea Partidului Popular European PPE) cere Comisie Europene sa monitorizeze actiunile Parlamentului si Guvernului din Romania pentru a preveni orice abatere de la statul de drept, se arata intr-un comunicat.

Prima scoala independenta energetic din Romania. Investitie de 14 mil. euro

Scoala particulara Jules Verne din Brasov va fi prima unitate din Romania dotata cu un parc voltaic propriu care ii va furniza toata energia electrica de care are nevoie, investitia ridicandu-se la 14 mil. euro.

Renault nu pleaca din Romania, ci vrea sa relanseze piata auto

Renault nu are inten and tia sa paraseasca tara noastra, unde a investit peste 2 miliarde de euro, adaugand ca, in acest an, compania intentioneaza relansarea pietei auto de vehicule noi din Romania, conform unui comunicat publicat astazi pe site-ul Daciagroup. com.

Situatia din Romania este una CATASTROFALA

Piata auto din Romania este una catastrofala, la ora actuala fiind aduse in tara 11 autovehicule second-hand la fiecare masina noua vanduta, a declarat, miercuri, vicepresedintele Grupului Dacia Renault.

Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a avut, in 2012, vanzari de 142 milioane de euro.

Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

O casa de insolventa din Romania a fost desemnata pentru a vinde afacerile Praktiker de pe piata romaneasca, companie care are in proiectul nostru un magazin de dimensiuni mari. In prezent sunt in desfasurare negocierile pentru restructurarea contractului de inchiriere si pentru recuperarea datoriilor legate de chirii si de costuri de intretinere, se arata intr-un raport al European Convergence Development Company, unul dintre actionarii parcului de retail Era Shopping Centre din Iasi, citat de Mediafax. Reprezentantii Praktiker nu au comentat informatia. Grupul german s-a confruntat in ultimii ani cu dificultati, astfel ca la finele anului 2011 a anuntat ca va inchide magazine in Germania, ca renunta la piata din Albania si ca are in vedere evaluarea operatiunilor internationale.

Grupul Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania

Grupul german Praktiker cauta cumparatori pentru operatiunile din Romania, unde detine 27 de magazine si a avut, in 2012, vanzari de 142 milioane de euro, relateaza Mediafax .

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3101 seconds )