Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mungiu-Pippidi, lovitura pentru Presedinte: Iohannis a fost mai putin respectuos decat Basescu cu Constitutia

Antena3 Antena3,
Mungiu-Pippidi, lovitura pentru Presedinte: Iohannis a fost mai putin respectuos decat Basescu cu Constitutia

Politologul Alina Mungiu-Pippidi spune ca presedintele Klaus Iohannis a fost mai putin respectuos cu Constitutia decat a fost fostul presedinte Traian Basescu. Declaratia a fost facuta in exclusivitate,. continuă pe Antena3

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de .

SERGIU MANEA: Este foarte important sa avem un buget pentru anul 2020 cat mai repede

Este foarte important sa avem un buget pentru anul 2020 cat mai repede, pentru ca intarzierea in adoptarea acestuia are consecinte pana in economia reala, a afirmat, vineri, Sergiu Manea, presedintele Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR) si CEO Banca Comerciala Romana, la o intalnire cu presa.

Lovitura pentru Bianca Dragusanu! A primit vestea devastatoare! Catalin Botezatu nu isi mai revine din SOC

Bianca Dragusanu are parte de momente dificile. Afacerile vedetei merg tot mai prost, asa cum arata datele de la Ministerul Finatelor.

Asa se nasc supereroii: Povestea vietii lui Eliud Kipchoge, primul om care a terminat maratonul in mai putin de 2 ore

Multi se intreaba cum de alergatorii din Kenya sunt cei mai buni din lume. Viata lui Eliud Kipchoge ne ofera un raspuns in acest sens.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Jennifer Aniston, nemultumita ca a fost mai bine platita decat colegii ei din Friends: cati bani incasa pentru un singur episod

Actrita Jennifer Aniston 50 de ani), cunoscuta din serialul Friends, a marturisit ca diferentele salariale i-au produs frustrare, deoarece colegii ei din celebrul sitcom primeau mult mai putini bani decat ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )