Libnet.ro
UNICEF

12:30

A murit Adrian Calimente, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara

Adevărul Adevărul,
A murit Adrian Calimente, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara

Adrian Calimente s-a stins din viata la varsta de 57 de ani. Hunedoreanul conducea mai multe afaceri prospere in zona Hunedoarei, fiind considerat unul dintre cei mai influenti oameni din judet. continuă pe Adevărul

Cum l-a facut Hitler ofiter pe unul dintre cei mai celebri jurnalisti romani.

Romanul Mircea Carp a fost trimis la celebrele scoli de ofiteri din Germania pentru a deveni un militar de elita. Dupa instaurarea comunismului, a devenit jurnalist la Vocea Americii si Europa Libera. Unul dintre cei mai mari jurnalisti romani, Mircea Carp, a trait o viata care ar putea inspira scenariul unui film de aventura. Descendentul unei dinastii glorioase de ofiteri ai Armatei Regale Romane, Mircea Carp a fost trimis, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Germania, la unele .

FOTO Cei mai cunoscuti doinitori ai horitului din grumaz s-au intalnit in Pasul Tihuta

Maestrii horitului cu noduri, un stil arhaic de interpretare, s-au intalnit in Pasul Tihuta. Trei generatii de rapsozi au incantat astazi aproape 1000 de persoane chiar in mijlocul naturii. Printre ei s-a numarat si Nicolae Pitis, unul dintre cei mai cunoscuti si valorosi interpreti ai horilor din grumaz.

Unul dintre cei mai mari producatori de cabluri pentru TGV si automobile si-a deschis o fabrica la Balti

Gigantul austriac Gebauer Griller a pus in functiune in Zona Economica Libera Balti ZEL Balti) o fabrica de producere a cablurilor electrice pentru industria auto, in care a investit aproape 20 de milioane de euro.

Unul dintre cei mai periculosi virusi a fost reactivat. NetTraveler are in vizor tinte de maxima importanta

Cercetatorii Kaspersky Lab au anuntat un nou vector de atac al gruparii NetTraveler cunoscuta si ca Travnet, Netfile sau Red Star APT), o amenintare de tip Advanced Persistent Threat APT) care a infectat deja sute de victime foarte importante din 40 de tari.

Documentarul Wild Carpathia partea a doua: Romania, unul dintre cele mai fascinante ...

Fostul prezentator BBC Charlie Ottley s-a aflat din nou in Romania unde a realizat un al doilea documentar despre Romania intitulat From the Mountains To The Sea De la munti pana la mare). Acesta poate fi vazut maine pe Travel Channel, iar RL va ofera in avenpremiera cateva secvente din acest film. Primul documentar despre Romania intitulat Wild Carpathia s-a bucurat de un imens succes fiind tradus in 20 de limbi si difuzat in 120 de tari. Wild Carpathia a prezentat .

FOTO Cum a impresionat Ambasada SUA unul dintre putinii cojocari pe care ii mai are Bistrita-Nasaud

Nicolae Bacea are 69 de ani si este unul dintre putinii cojocari pe care ii mai are Bistrita-Nasaud. De mai bine de 50 de ani face cojoace si pieptare, ajungand sa faca in jur de 40 de piese pentru cativa membri ai Ambasadei Statelor Unite de la Bucuresti, care pana in 2011 l-au vizitat anual.

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

Presedintele Germaniei a vizitat Oradour-sur-Glane, locul in care nazistii au comis unul din cele mai mari masacre din Al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a devenit primul oficial de rang inalt din tara sa care viziteaza Oradour-sur-Glane, o mica localitate din centrul Frantei in care nazistii au comis unul din cele mai mari.

Cei mai puternici oameni au lumii discuta astazi viitorul acestei planete. Vezi care e rolul cheie al Rusiei

Cei mai puternici lideri ai lumii s-au reunit, astazi, la Sankt Petersburg, pentru a participa la summitul G20. Timp de doua zile, acestia vor discuta despre economia mondiala si despre necesitatea de a investi si.

Unul din cele mai vizitate monumente NU va mai putea fi vizitat de turisti. Autoritatile au decis sa faca asta

Vesti proaste pentru cei care vor sa viziteze operele lui Brancusi. Poarta Sarutului a fost acoperita pentru ca urmeaza sa fie restaurata. Asa ca indragostitii care vor dori sa se fotografieze sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )