Libnet.ro
UNICEF

17:30

A murit Arthur Sulzberger, fostul director al New York Times

Adevărul Adevărul,
A murit Arthur Sulzberger, fostul director al New York Times

Fostul director si presedinte general al New York Times, Arthur Sulzberger, initiatorul unor schimbari profunde la unul dintre dintre cele mai prestigioase ziare americane, a murit sambata la varsta de 86 de ani, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Arthur Sulzberger, omul care a condus timp de 34 de ani cotidianul New York Times, a murit.

Fostul director si presedinte general al New York Times, Arthur Sulzberger, initiatorul unor schimbari profunde la unul dintre dintre cele mai prestigioase ziare americane, a murit sambata la varsta de 86 de ani, potrivit Mediafax. Times a anuntat ca Arthur Sulzberger a decedat la domiciliul sau din Southampton, in statul New York nord-vest), in urma unei lungi suferinte din cauza unei boli. Arthur Ochs Sulzberger a condus cotidianul timp de 34 de ani ca director al publicatiei si presedinte .

Arthur Sulzberger, omul care a condus timp de peste 3 decenii cotidianul New York Times, a murit la varsta de 86 de ani

Fostul director si presedinte general al New York Times, Arthur Sulzberger, initiatorul unor schimbari profunde la unul dintre dintre cele mai prestigioase ziare americane, a incetat din viata sambata la varsta de 86 de ani, relateaza AFP. Arthur Ochs Sulzberger a condus compania de media New York Times timp de 34 de ani, peroada in care publicatia a castigat 31 de premii Pulitzer. A fost o figura mitica in casa noastra - omul care a sfidat ordinele de la Casa Alba si amenintarea cu inchisoarea pentru a publica documentele secrete ale Pentagonului, a declarat Andrew Rosenthal, redactorul editorial al NY Times, citat de Reuters.

New York Times: Dupa dealuri este un film excelent, chiar daca nu ca lovitura de trasnet 4, 3, 2

Dupa dealuri este un film excelent, chiar daca nu ca lovitura de trasnet intitulata 4 luni, 3 saptamani si 2 zile 4,3,2), iar conceptia stralucitoare a regizorului Cristian Mungiu pare sa fi devenit.

Fostul director general al Energoconstructia Bucuresti, trimis in judecata pentru coruptie.

Fostul director general al Energoconstructia Bucuresti, Constantin Dragotoniu, a fost deferit justitiei pentru ca ar fi pretins 60. 000 de euro pentru a interveni in retragerea unei actiuni judecatoresti a firmei prin care se cerea anularea unei licitatii adjudecate, potrivit Mediafax. Constantin Dragotoniu a fost arestat, in 5 septembrie, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie cand primea 11. 000 de euro si 45. 000 de lei, bani in schimbul carora urma sa intervina pentru .

Fostul director al Bancii Agricole Brasov dat in urmarire din 2011, prins si incarcerat.

Fostul director al Bancii Agricole Brasov Nicolae Piscu, dat in urmarire din octombrie 2011, a fost prins de politisti intr-un restaurant din Brasov si incarcerat la Penitenciarul Codlea, avand de executat cinci ani de inchisoare pentru abuz in dosarul privind privatizarea Fabricii de Zahar Bod, scrie Mediafax. Nicolae Piscu, in varsta de 59 de ani, lua masa intr-un restaurant din Brasov, miercuri seara, el fiind recunoscut de catre o persoana care a anuntat imediat Politia. A fost ridicat .

A murit Teodor Maghiar, fostul rector al Universitatii Oradea

Fostul rector al Universitatii din Oradea, Teodor Maghiar, judecat pentru inselaciune, a decedat la varsta de 76 de ani, in noaptea de joi spre vineri. Maghiar era internat la Spitalul Pelican din Oradea,.

A MURIT Teodor Maghiar, fostul rector al Universitatii Oradea.

Fostul rector al Universitatii din Oradea, Teodor Maghiar, judecat pentru inselaciune, a decedat la varsta de 76 de ani, in noaptea de joi spre vineri. Maghiar era internat la Spitalul Pelican din Oradea, unitate medicala detinuta de familia sa. Potrivit unor surse medicale, in ultimele zile Maghiar a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, relateaza Mediafax. In semn de doliu, Universitatea din Oradea si Spitlul Pelican a arborat steagul negru. Fostul rector suferea de mai multe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2865 seconds )