Libnet.ro
UNICEF

22:00

A murit Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii emblematici ai echipei Petrolul

Hotnews Hotnews,
 A murit Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii emblematici ai echipei Petrolul

Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii emblematici ai echipei Petrolul Ploiesti, a decedat, marti, la Spitalul Judetean Ploiesti, la varsta de 70 de ani, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

DOLIU in lumea FOTBALULUI. Fostul MAESTRU al sportului, CONSTANTIN MOLDOVEANU, a MURIT.

Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii emblematici ai echipei Petrolul Ploiesti, a incetat din viata, marti, la Spitalul Judetean Ploiesti, potrivit Mediafax. In varsta de 70 ani, Costica Moldoveanu, a castigat cu Petrolul Cupa Romaniei in 1963 autor a doua goluri in finala cu Siderurgistul Galati, 6-1) si campionatul in 1966. Moldoveanu a fost cel care a deschis scorul in celebrul meci cu Liverpool de la Ploiesti 3-1), cateva luni mai tarziu fiind dorit de campioana Americii de Sud .

Fostul fotbalist Constantin Moldoveanu a incetat din viata

Fostul fotbalist Constantin Moldoveanu, unul dintre jucatorii reprezentativi ai echipei Petrolul Ploiesti, a incetat din viata. in varsta de 70 ani, Costica Moldoveanu, a castigat cu Petrolul Cupa Romaniei.

S-a stins Costica Moldoveanu, unul dintre jucatorii de legenda de la Petrolul Ploiesti

Familia petrolista a devenit, de astazi, mai saraca, Constantin Moldoveanu, un nume marcant al istoriei galben-albastrilor, trecand in nefiinta.

A murit Adrian Calimente, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din judetul Hunedoara

Adrian Calimente s-a stins din viata la varsta de 57 de ani. Hunedoreanul conducea mai multe afaceri prospere in zona Hunedoarei, fiind considerat unul dintre cei mai influenti oameni din judet.

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume vrea licenta pentru a organiza pariuri sportive online

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume, vrea sa obtina licenta pentru a organiza pariuri sportive online, anunta Reuters. in acest scop, grupul a formulat o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )