Libnet.ro
UNICEF

16:45

A murit Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace

România Liberă România Liberă,
A murit Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace

Scriitorul si filosoful american nascut in Romania Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata la varsta de 87 de ani, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Elie Wiesel a murit. Scriitorul nascut in Romania si laureat al Premiului Nobel pentru Pace s-a stins la 87 de ani

Scriitorul si activistul american Elie Wiesel a murit sambata, la varsta de 87 de ani, relateaza cotidianul Haaretz. Nascut in Romania interbelica si supravietuitor al Holocaustului, Wiesel a fost laureat cu Premiul Nobel pentru Pace in 1986 pentru activismul sau impotriva violentei, represiunilor politice si rasismului.

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a murit

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani. Elie Wiesel, nascut pe 30 septembrie 1928 in orasul Sighet.

107 laureati ai premiului Nobel cer Greenpeace sa inceteze campaniile impotriva OMG - webPR

Peste 100 de laureati ai Premiului Nobel au semnat o scrisoare prin care indeamna Greenpeace sa puna capat campaniilor sale impotriva organismelor modificate genetic OMG). Semnatarii scrisorii cer Greenpeace sa inceteze eforturile de a bloca introducerea unui soi de orez modificat genetic, despre care creatorii sai spun ar putea reduce deficientele de vitamina A, care provoaca orbirea si chiar decesul a numerosi copii din tarile in curs de dezvoltare.

O suta de laureati ai premiului Nobel critica Greenpeace pentru campania impotriva organismelor modificate genetic

O suta de laureati ai premiului Nobel, dintre care 40 pentru medicina, au cerut guvernelor din intreaga lume dezavueze campania Greenpeace impotriva organismelor modificate genetic, si in special impotriva orezului auriu, intr-o scrisoare deschisa publicata joi si citata de AFP.

Peste 100 de laureati ai Premiului Nobel cer Greenpeace sa inceteze propaganda impotriva organismelor modificate genetic: Ce fac ei este daunator si sperie oamenii

Peste 100 de laureati ai Premiului Nobel au semnat o scrisoare indemnand Greenpeace sa puna capat opozitiei fata de organismele modificate genetic OMG). Acestia cer ONG-ului sa inceteze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )