Libnet.ro
UNICEF

11:15

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a murit

Antena3 Antena3,
Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a murit

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani. Elie Wiesel, nascut pe 30 septembrie 1928 in orasul Sighet. continuă pe Antena3

Elie Wiesel a murit. Scriitorul nascut in Romania si laureat al Premiului Nobel pentru Pace s-a stins la 87 de ani

Scriitorul si activistul american Elie Wiesel a murit sambata, la varsta de 87 de ani, relateaza cotidianul Haaretz. Nascut in Romania interbelica si supravietuitor al Holocaustului, Wiesel a fost laureat cu Premiul Nobel pentru Pace in 1986 pentru activismul sau impotriva violentei, represiunilor politice si rasismului.

A murit Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace

Scriitorul si filosoful american nascut in Romania Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului si laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata la varsta de 87 de ani, informeaza Agerpres.

Declinul lui Robert De Niro: de ce actori cu reputatie ajung sa joace in filme de duzina. Regizoare de origine romana de la Hollywood analizeaza fenomenul

Industria de film de la Hollywood impune anumite limitari care obliga actorii sa se adapteze sau sa ramana fara roluri. Este cazul si lui Robert De Niro, care, dupa roluri memorabile, a ajuns sa joace in comedii. Illeana Douglas, regizoare de origine romana, a oferit mai multe explicatii pentru aceasta schimbare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )