Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit una dintre cele mai mari balerine ale lumii

România Liberă România Liberă,
A murit una dintre cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan . continuă pe România Liberă

A murit una din cele mai mari balerine ale lumii

Nascuta pe 20 noiembrie 1925, la Moscova, Maia Plisetkaia a fost considerata una dintre cele mai importante balerine ale secolului XX. A facut parte dintr-o proeminenta familie de artisti rusi cu origini evreiesti. Tatal sau a fost executat, in 1938, de regimul Stalin, iar mama sa, de profesie actrita, a fost acuzata de tradare si trimisa intr-un lagar din Kazahstan .

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! Cum au fost surprinse vedetele

Iata o galerie foto extrem de interesanta cu ipostaze inedite si haioase in care vedete precum Reese Witherspoon, Sofia Vergara si Robert Downey Jr. au fost surprinse in ultimele zile! Sunt cele mai amuzante fotografii ale saptamanii! .

Efectele miraculoase ale ciocolatei asupra trupului si sufletului

Una dintre cele mai mari inventii ale omenirii este, fara doar si poate, ciocolata. Cei mai multi dintre oameni stiu cat de confortabila pentru suflet este ciocolata, insa putini stiu ca aceasta are efecte miraculoase as.

Halep, o stea tot mai mare: Simona a ajuns pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din lumea tenisului

Cu trei turnee castigate in 2015 si cu doua semifinale jucate la Miami si la Stuttgart, constanteanca de 23 de ani e printre cele mai mari vedete ale sportului alb.

Furios si iute 7 a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei

Filmul Fast and Furious 7/ Furios si iute 7 a depasit ultima pelicula din franciza de succes Harry Potter si a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

Cele mai amuzante legi ale lui Murphy

Legile lui Murphy au la origine o persoana reala. Inginerul american Edward Aloysius Murphy Jr. lucra in 1949 la Institutul de Tehnologie al Fortelor Aeriene Americane, cand a declarat despre asistentul sau: daca exista vreo posibilitate de a gresi, o va face. Pornind de la acest enunt, singurul original, s-au dezvoltat nenumarate legi de acest tip. Iata care sunt cele mai amuzante legi ale lui Murphy.

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul timpului, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane care urmau sa devina unele dintre cele mai importante capodopere literare ale lumii si care reprezinta azi lecturi obligatorii, in ciuda etichetelor primite in diverse perioade.

Rusia vrea reluarea fabricarii uneia dintre cele mai de temut arme

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a cerut, joi, reluarea productiei de bombardiere strategice supersonice de tip Tu-160, relateaza Mediafax. in urma unei vizite la uzina aeronautica de la Kazan, Serghei.

Viata in Nepal inainte de cutremur. Dificultatile uneia dintre cele mai sarace tari de pe planeta

Cotidianul francez Le Monde publica miercuri, in editia electronica, un amplu material despre situatia economica a Nepalului, subliniind dificultatile cu care se confrunta tara chiar inainte de cutremurul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )