Libnet.ro
UNICEF

20:30

A murit unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume

B1 B1,
A murit unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume

Stanley Greene, unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Agerpres. Greene a fost de cinci ori laureat al World Press Photo, remarcandu-se. continuă pe B1

A murit unul dintre cei mai longevivi primari din Romania

Doliu in Vrancea. Fostul primar al comunei Vrancioaia, Vasile Lepadatu, a murit, anunta monitorulvn. ro. Acesta a condus comuna vreme de 14 ani, cu intreruperi, pana in 2008. in.

A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania

Reputatul psihiatru Gavril Cornutiu a decedat la varsta de 68 de ani, in urma unui stop cardiac, informeaza bihorstiri. ro. Medicul participa la o conferinta de specialitate in Timisoara,.

Unul dintre cei mai influenti oameni din Malaysia, arestat la Bucuresti. Consulul tarii sale a venit personal la proces

Un multimilionar malaysian de origine indiana, convertit la islam, a fost arestat de curand la Bucuresti si a ajuns joi in fata judecatorilor Curtii de apel la cererea justitiei americane. Barbatul es.

VIDEO Unul dintre cei mai influenti oameni din Malaysia, arestat la Bucuresti. Consulul tarii sale a venit personal la proces

Un multi-milionar malaysian, de origine indiana, convertit la Islam si arestat de curand la Bucuresti, a ajuns joi in fata judecatorilor Curtii de apel, la cererea justitiei americane.

Cum sa ii ajuti pe copii sa atinga succesul: sfaturi de la Tony Robbins, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori motivationali din lume

Tony Robbins este unul dintre cei mai de succes speakeri motivationali, devenind un fenomen la nivel mondial. Directori de top din toata lumea investesc milioane de dolari pe an pentru coaching in particular cu antrenorul.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

A murit unul dintre primii cosmonauti sovietici, Viktor Gorbatko

Unul dintre primii cosmonauti sovietici, Viktor Gorbatko, coleg cu Iuri Gagarin, a murit la varsta de 82 de ani, a anuntat miercuri agentia spatiala rusa Roskosmos. Nascut in 1934, in sudul.

A reusit sa creeze unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe Coasta de Azur. Care este povestea unui fiu de lautar roman

Istoria hotelului Negresco este datorata succesului unui roman, fiu de lautar tigan, pe Coasta de Azur. Hotelul de afla pe Promenade des Anglais in Nisa, ce a fost construit in 1912 si inaugurat i.

VIDEO Unul dintre cele mai mare ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K, va imbraca scena principala a Electric Castle. Cum arata scena

Vesti surprinzatoare de la organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida: scena principala a EC 2017 va avea dimensiuni record, dar si unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, cu o rezolutie 8K. Acestia spun ca editia de anul acesta va fi cea mai spectaculoasa de pana acum si ca un adevarat oras se va ridica in timp record la Bontida, o comuna de langa Cluj.

Premiera in cramele unuia dintre cei mai importanti producatori de vin din Moldova

Compania Bucium a lansat in aceasta saptamana primele vinuri baricate. Produsele sunt suma cercetarilor si investitiilor din ultimii ani.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )