Libnet.ro
UNICEF

18:45

Muschii mei sunt mai mari decat ai lui Popeye Marinarul. El e culturistul cu cei mai mari bicepsi din lume

Antena3 Antena3,
Muschii mei sunt mai mari decat ai lui Popeye Marinarul. El e culturistul cu cei mai mari bicepsi din lume

Moustafa Ismail, un culturist egiptean in varsta de 24 de ani, a devenit barbatul cu cei mai mari bicepsi din lume. Acesta si-a petrecut ultimii zece ani - nu mancand spanac precum modelul sau animat - ci. continuă pe Antena3

Deputatul Sergiu Andon a fost revocat din Parlament, dupa ce a fost gasit incompatibil: Sunt mai liber decat in Parlament

Deputatii au votat marti pentru incetarea mandatului lui Sergiu Andon, aflat in stare de incomaptibilitate, conform unui raport al Comisiei juridice. Astfel, decizia a primit 220 de voturi pentru , 5 voturi.

A doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila din Romania/Pretul frecventelor unde cererea a fost mai mare decat oferta a crescut

Marti, 11 septembrie, de la ora 9:00 incepe a doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila organizata vreodata in tara, in conditiile in care cu o zi in urma cererea operatorilor a depasit oferta in cel putin una dintre categoriile de frecvente scoase la vanzare, frecvente in care se vor putea introduce inclusiv servicii 4G. Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat ca este nevoie de o noua serie de runde primare, ceea ce inseamna ca pretul pentru un bloc in benzile in care exista cerere excedentara a fost majorat. Daca se vor vinde toate frecventele licitate, statul ar incasa din taxele de licenta minim 700 de milioane de euro. HotNews. ro va prezenta detalii de la acest eveniment.

Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Reforma impozitarii proprietatii va pune un accent mai puternic pe principiul solidaritatii, care presupune taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple, si nu afecteaza cetateanul mediu si veniturile curente, a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, potrivit Realitatea. net.

Ford se gandeste sa lanseze o masina de clasa B mai ieftina decat Fiesta

Ford analizeaza posibilitatea de a lansa o masina de clasa B cu dimensiuni apropiate de Fiesta, insa mai ieftina decat aceasta, a spus Alan Mulally, CEO al Ford, citat de Automotive News. El a exclus posibilitatea lansarii unei marci low-cost stil Dacia, astfel ca noile modele vor fi vandute sub brandul Ford.

Doi giganti europeni ai apararii sunt in discutii pentru o posibila fuziune, ceea ce ar putea duce la crearea celei mai mari companii aerospatiale si de aparare din lume

Doi giganti europeni ai apararii,compania britanica BAE Systems si firma rivala EADS, sunt in discutii pentru o posibila fuziune, miscare ce ar putea sa creeze a doua cea mai mare companie aerospatiala si de aparare din lume, informeaza presa din Marea Britanie.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

Productia Invicibilii/ Intouchables a adunat peste 23,1 milioane de spectatori in cinematografele din lumea intreaga, devenind astfel filmul francez cel mai vizionat in strainatate. Comedia in regia lui.

Tricolorii intalnesc un adversar care valoreaza mai putin decat gazonul

Campania echipei nationale pentru calificare la turneul final al Campionatului Mondial din Brazilia va aduce, astazi, la Bucuresti, cel mai slab cotata reprezentativa pe care tricolorii au intalnit-o in ultimii 20 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )