Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Reforma impozitarii proprietatii va pune un accent mai puternic pe principiul solidaritatii, care presupune taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple, si nu afecteaza cetateanul mediu si veniturile curente, a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, potrivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va impozita piscinele si va mari taxele pentru proprietati multiple - Liviu Voinea, secretar de stat

Guvernul va impozita piscinele si are in vedere majorarea taxelor percepute pentru oamenii care au mai multe proprietati, a declarat joi, pentru agentia Mediafax, Liviu Voinea, secretar de stat in Ministerul de Finante.

Muschii mei sunt mai mari decat ai lui Popeye Marinarul. El e culturistul cu cei mai mari bicepsi din lume

Moustafa Ismail, un culturist egiptean in varsta de 24 de ani, a devenit barbatul cu cei mai mari bicepsi din lume. Acesta si-a petrecut ultimii zece ani - nu mancand spanac precum modelul sau animat - ci.

A doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila din Romania/Pretul frecventelor unde cererea a fost mai mare decat oferta a crescut

Marti, 11 septembrie, de la ora 9:00 incepe a doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila organizata vreodata in tara, in conditiile in care cu o zi in urma cererea operatorilor a depasit oferta in cel putin una dintre categoriile de frecvente scoase la vanzare, frecvente in care se vor putea introduce inclusiv servicii 4G. Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat ca este nevoie de o noua serie de runde primare, ceea ce inseamna ca pretul pentru un bloc in benzile in care exista cerere excedentara a fost majorat. Daca se vor vinde toate frecventele licitate, statul ar incasa din taxele de licenta minim 700 de milioane de euro. HotNews. ro va prezenta detalii de la acest eveniment.

Romanii care dau informatii Fiscului despre persoane sau firme ar putea fi recompensati financiar. Oamenii stiu cel mai bine situatia vecinilor - Liviu Voinea

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat joi secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia denuntatorului din Suedia, potrivit agentiei Mediafax.

Doi giganti europeni ai apararii sunt in discutii pentru o posibila fuziune, ceea ce ar putea duce la crearea celei mai mari companii aerospatiale si de aparare din lume

Doi giganti europeni ai apararii,compania britanica BAE Systems si firma rivala EADS, sunt in discutii pentru o posibila fuziune, miscare ce ar putea sa creeze a doua cea mai mare companie aerospatiala si de aparare din lume, informeaza presa din Marea Britanie.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Tara noastra - din ce in ce mai atractiva pentru exporturile malaeziene

Interviu cu E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, Ambasadorul Malaeziei la Bucuresti intr-o perioda in care partenerii comerciali traditionali sunt afectati de criza economica, Malaezia isi indreapta atentia catre Vest in cautarea de noi piete, ne-a declarat, intr-un interviu, E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, ambasadorul Malaeziei la Bucuresti, subliniind ca, pe fondul unor relatii solide la nivel de guvern, se poate stimula cooperarea in mai multe domenii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )