Libnet.ro
UNICEF

12:00

Muzeu cu intrare gratuita. Vezi care este programul de vizitare

Antena3 Antena3,
Muzeu cu intrare gratuita. Vezi care este programul de vizitare

Muzeul Casa Filipescu Cesianu, parte a Muzeului Municipiului Bucuresti, va fi deschis publicului incepand din aceasta saptamana si va putea fi vizitat gratuit, de miercuri pana duminica, in intervalul orar. continuă pe Antena3

VIDEO Statele Unite au vorbit in premiera de pe teritoriul Romaniei despre un potential raspuns militar la adresa Rusiei. Ministrul de externe, Bogdan Aurescu: Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis

Statele Unite acuza Federatia Rusa ca a dezvoltat un anumit tip de racheta care este interzis de catre tratatul INF. Federatia Rusa sustine ca acest tip de racheta nu exista, desi Statele Unite indica anumite elemente de proba cu privire la existenta acestui nou tip de racheta. Si reactia Statelor Unite fata de ceea ce sustine Rusia este cea continuta in declaratia lui Frank Rose, a declarat ministrul de externe, Bogdan Aurescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Adjunctul secretarului de stat american, Frank Rose, a declarat, joi, la Bucuresti, ca Statele Unite iau in calcul un potential raspuns militar daca Rusia continua sa incalce tratatul privind fortele nucleare cu raza medie de actiune INF). Vezi in text interviul integral cu ministrul de externe, Bogdan Aurescu, in varianta VIDEO .

(P) CFA vs. MBA: care este cea mai buna calificare pentru o cariera in finante?

WU Executive MBA Bucharest programul de MBA nr. 1 in Romania incheie la sfarsitul acestei luni perioada de inscrieri.

Playboy NU mai publica fotografii cu femei dezbracate. Care este motivul

Revista Playboy pune capat traditiei de 62 de ani care a consacrat-o: nu va mai publica fotografii cu femeie dezbracate, potrivit Mashable. com.

Bank Leumi a pierdut un proces in care este acuzata de abuz in serviciu

ACTUALIZARE 16:15 Banca: Va fi formulat apel de catre toate partile Hotararea Tribunalului Bacau cu privire la Bank Leumi Romania SA si membrii Comitetului de Credite al Bancii a fost pronuntata in prima instanta si pana in prezent nu a fost motivata, acesta fiind si motivul pentru care institutia financiara nu face niciun comentariu, potrivit unui comunicat transmis la solicitarea Ziarului BURSA.

SUA a retras portavionul USS Theodore Roosevelt din Golful Persic. Care este explicatia oficiala

Portavionul USS Theodore Roosevelt a fost retras de Statele Unite din Golful Persic, o miscare care i-a nelinistit pe analistii militari american in conditiile in care prezenta rusa in regiune s-a accentuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3769 seconds )