Libnet.ro
UNICEF

01:05

NASA amana lansarea istorica a SpaceX din cauza conditiilor meteo

Antena3 Antena3,
NASA amana lansarea istorica a SpaceX din cauza conditiilor meteo

Cu 15 minute inainte de lansarea istorica a capsulei SpaceX spre Statia Spatiala Internationala, dupa ultimele verificari ale conditiilor meteorologice, specialistii NASA au amanat misiunea. Ei spun ca vor incerca o noua lansare sambata. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei, detalii despre profesorul roman inchis in China: Extradarea, amanata din cauza pandemiei de Covid-19

Ministerul Justitiei a transmis ca autoritatile chineze au amanat transferul in tara al profesorului roman Marius Balo, condamnat la opt ani, din cauza restrictiilor anti-COVID. Acesta trebuia repatriat inca.

Controversatul doctor francez Didier Raoult continua sa laude folosirea clorochinei pentru tratarea COVID-19. OMS a oprit testele, din cauza efectelor adverse grave

Controversatul doctor francez, profesorul Didier Raoult continua sa apere medicamentul antiviral hidroxiclorochina si cloroquina, in ciuda faptului ca OMS a oprit testarea sa pe pacienti din cauza efectelor.

Romania a depasit 1200 de morti din cauza coronavirusului

Numarul persoanelor care au murit pe teritoriul Romaniei din cauza noului coronavirus a ajuns la 1.

INSP: 90% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului aveau cel putin o alta boala asociata

Un raport al Institutului National de Sanatate Publica INSP) arata ca 90,7% dintre persoanele decedate din cauza coronavirusului aveau comorbiditati asociate. Potrivit raportului, 76% dintre decese au fost inregistrate la persoane de peste 60 de ani.

Bihoreni inecati in praf din cauza unei statii de beton din centrul orasului: Aerul e irespirabil! E scoala si gradinita aici, chiar nu vede nimeni?

Bihorenii din Salonta sunt inecati in praf si fum din cauza unei statii de beton care functioneaza de aproape 20 de ani. Statia e doar la 150 de metri de unitatile de invatamant si la mai putin de 50 de metri de locuinta.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Regina Elisabeta s-a ascuns in tufis din cauza sotilor Ceausescu: A fost prima si singura data in viata ei cand a facut asta!

Nicolae si Elena Ceausescu au fost invitatii reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la palatul Buckingham, in 1978. Din cauza lor, pentru prima si singura data in viata eim a ajuns sa se ascunda intr-un tufis.

New York Times a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate din cauza coronavirusului (FOTO)

New York Times si-a umplut prima pagina cu nume de persoane decedate pe teritoriul SUA din cauza coronavirusului. Statele Unite sunt de mai multe saptamani epicentrul pandemiei de COVID-19, cu peste 1,6 milioane de.

Un sindicat din Sanatate cere ca asistenta care a murit sambata sa fie trecuta la decese din cauza Covid-19

Un sindicat din Sanatate cere ca asistenta din Botosani care a murit sambata sa fie trecuta oficial la decese din cauza Covid-19, in conditiile in care ea, desi a fost declarata vindecata, a stat o luna la terapie intensiva din cauza coronavirusului.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )