Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nasc si-n Republica Moldova oameni. De ce nu au moldovenii nimic de invidiat de la romani

Adevărul Adevărul,
Nasc si-n Republica Moldova oameni. De ce nu au moldovenii nimic de invidiat de la romani

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova,scrie conferentiarul universitar Razvan Voncu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Nasc si-n Republica Moldova oameni. Moldovenii nu au nimic de invidiat de la romani

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova - scrie conferentiarul universitar Razvan Voncu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Nasc si-n Republica Moldova oameni

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova.

Igor Dodon vrea ca Republica Moldova sa devina republica prezidentiala: Oamenii au incredere in presedinte, nu in Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca vrea ca tara sa devina republica prezidentiala si le va cere cetatenilor sa il sustina in modificarea statutului, relateaza Unimedia. In prezent, Republica Moldova este o democratie parlamentara.

Toate partidele pro-unire din Republica Moldova s-ar putea uni sub conducerea lui Traian Basescu

Visul fostului presedinte Traian Basescu de a lupta pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova ar putea deveni realitate. Zvonurile de peste Prut sustin ca partidele pro-unire din Moldova s-ar putea uni.

Republica Moldova: Guvernul trimite militari la un exercitiu NATO in Ucraina, in pofida interdictiei presedintelui. Igor Dodon ameninta cu represalii

Un contingent de militari din Republica Moldova participa la exercitii multinationale in Ucraina, in pofida scandalului legat de acest subiect dintre Guvernul de la Chisinau si presedintele Igor Dodon, care este si comandant suprem al fortelor armate. El s-a opus prezentei Republicii Moldova la aceste exercitii prin suspendarea deciziei Guvernului si a cerut joi pedepsirea celor care nu i-au respectat decretul, relateaza Radio Chisinau.

Igor Dodon vrea sa isi sporeasca puterile: Ce masuri anunta presedinte din Republica Moldova (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova vrea mai multa putere. Igor Dodon cere pe Facebook ca Moldova sa devina o republica prezidentiala. Liderul de la Chisinau sustine ca moldovenii ar avea mai multa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )