Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nastase, despre contractul cu Bechtel: Nu-mi vine sa cred

Adevărul Adevărul,
Nastase, despre contractul cu Bechtel: Nu-mi vine sa cred

Fostul premier Adrian Nastase s-a aratat uimit, sambata seara, ca varianta originala a contractului incheiat cu compania Bechtel s-ar fi putut pierde, dar a sugerat ca s-ar putea ajunge la textul initial prin eliminarea aspectelor negociate ulterior cu compania americana. continuă pe Adevărul

Sova a pierdut contractul Bechtel. Poate il gaseste mama lui?

Aseara pe DigiTV, in emisiunea lui Luca Niculescu, am asistat la un interviu halucinant cu ministrul Dan Sova care bate, cred, standardele oricum joase de emis bazaconii la metru patrat, in scadere continua la noi. Am auzit doua aberatii de baza, din care se ramifica altele mai mici. Prima: contractul Bechtel n-a putut fi desecretizat deci atentie presa, care ati scris ca s-a desecretizat; nu e real, sunt doar anexele de dupa 2005) deoarece nu gasim originalul la Ministerul Transporturilor.

Ce spun Sova si Boagiu despre contractul cu Bechtel.

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca documentul se afla la etajul 2, camera 58, transmite Mediafax. Dan Sova a anuntat, miercuri, ca documentul original nu poate fi gasit, el aratand ca acesta este motivul pentru care contractul cu Bechtel nu a fost desecretizat si adaugand ca prevederile .

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala. in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a precizat ca documentul se afla la etajul 2, camera 58.

Sova: Contractul Bechtel, nedesecretizat pentru ca nu s-a gasit originalul; Boagiu: E la camera 58

Ministrul Dan Sova sustine ca desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat in 2003, nu s-a facut pentru ca nu s-a gasit, la Ministerul Transporturilor, varianta originala, in replica, fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu precizand ca.

Adrian Nastase, despre Basescu: Epoca ta se incheie

Adrian Nastase a fost invitat, sambata seara, la Antena 3, unde a vorbit despre divergentele care au inceput sa reaparaintre premierul Victor Ponta si presedinte, dar si despre privatizarea CFR Marfa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )