Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nationala de handbal feminin are un nou antrenor! Unde a plecat Tomas Ryde si cine il inlocuieste

Adevărul Adevărul,
Nationala de handbal feminin are un nou antrenor! Unde a plecat Tomas Ryde si cine il inlocuieste

Noul antrenor al nationalei de handbal feminin a Romaniei este spaniolul Ambros Martin, care il inlocuieste in functie pe suedezul Tomas Ryde, despre care FR Handbal anunta ca se va dedica mai departe carierei de om de afaceri. continuă pe Adevărul

Spaniolul Ambros Martin, noul antrenor al nationalei de handbal feminin - Suedezul Ryde se va dedica afacerilor

Federatia Romana de Handbal FRH) a anuntat, marti, ca nationala de handbal feminin a Romaniei va avea un nou selectioner, suedezul Tomas Ryde fiind inlocuit de spaniolul Ambros Martin, cel mai bun antrenor din lume in 2013 si 2014. Ibericul a semnat un contract valabil pe patru ani cu FRH.

Antrenorul nationalei de handbal feminin a fost schimbat! Selectionerul echipei Gyor ii va lua locul

Antrenorul nationalei de handbal feminin, Tomas Ryde, a fost inlocuit cu spaniolul Ambros Martin 48 ani), antrenorul echipei Gyor. Tomas Ryde nu mai este selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaci.

Tomas Ryde a fost demis de pe banca tehnica a Nationalei feminine de handbal a Romaniei

Federatia Romana de specialitate a anuntat pe site-ul oficial ca echipa nationala de handbal feminin are un nou selectioner. Tomas Ryde a fost inlocuit cu Ambros Martin, antrenorul echipei Gyor. Ambrosio Jose Martin Cedres, antrenorul Anului in 2013 si 2014, castigator de doua ori a Ligii Campionilor si a multiple alte trofee importante, a semnat un contract cu FRH pana in 2020.

Spaniolul Ambros Martin, noul selectioner al echipei nationale de handbal feminin a Romaniei

Spaniolul Ambrosio Jose Martin Cedres este de marti noul antrenor al echipei nationale feminine de handbal a Romaniei, anunta Federatia Romana de Handbal pe site-ul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )