Libnet.ro
UNICEF

07:00

NATO: Ambitiile lui Vladimir Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria

Adevărul Adevărul,
NATO: Ambitiile lui Vladimir Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria

Ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg dincolo de Ucraina si vizeaza inclusiv regiuni apropiate de frontierele Rusiei, precum Transnistria, a apreciat, miercuri, secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit AFP, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

NATO: Ambitiile lui Vladimir Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat miercuri ca ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg dincolo de Ucraina, vizand alte regiuni apropiate de frontierele Rusiei, precum.

NATO: Ambitiile lui Vladimir Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat miercuri, la Reykjavik, ca ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg dincolo de Ucraina, vizand alte regiuni apropiate de frontierele Rusiei, precum Transnistria.

NATO: Ambitiile lui Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat ca ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg dincolo de Ucraina, vizand alte regiuni apropiate de frontierele Rusiei, precum Transnistria, relateaza AFP, scrie Mediafax .

Ambitiile lui Putin vizeaza nu doar Ucraina, ci si Transnistria, anunta NATO

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, este de parere ca ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin merg dincolo de Ucraina, vizand alte regiuni apropiate de frontierele Rusiei, precum Transnistria, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Uniunea Europeana il avertizeaza pe Vladimir Putin sa nu intervina militar in Ucraina

Jose Manuel Barroso, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, l-a avertizat pe presedintele rus Vladimir Putin sa nu ordone o interventie militara in estul Ucrainei nici macar din ratiuni umanitare,.

Ucraina ameninta sa declanseze urmarirea penala impotriva lui Vladimir Putin. Vezi aici de ce

Ministerul ucrainean de Interne ar putea lua in considerare declansarea unei anchete penale in cazul trecerii ilegale a frontierei de stat a Ucrainei de catre presedintele rus Vladimir Putin cu prilejul deplasarii.

UPDATE Vladimir Putin anunta ca Rusia va trimite un convoi umanitar in estul Ucrainei. Convoiul a plecat din orasul rus Naro-Fominsk/ Barroso il avertizeaza pe Putin sa nu ordone o interventie in estul Ucrainei, nici macar din ratiuni umanitare. Moscova

Rusia este pregatita sa trimita un convoi umanitar in estul Ucrainei, a afirmat luni presedintele Vladimir Putin, denuntand consecintele catastrofale ale operatiunii militare ucrainene, relateaza AFP. Barroso l-a avertizat, insa, pe liderul de la Kremlin sa nu ordone o interventie in estul Ucrainei nici macar din ratiuni umanitare. 30 Republica Donetk acuza Kievul ca a incalcat conventiile de la Geneva07. 30 Un convoi format din 280 de camioane cu ajutor umanitar a plecat din orasul rus Naro-Fominsk, in regiunea Moscovei, si se indreapta spre frontiera cu Ucraina, au anuntat surse din cadrul administratiei regionale, potrivit agentiei RIA Novosti.

Vladimir Putin considera ca Rusia nu trebuie sa se izoleze de restul lumii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat ca Rusia nu trebuie sa se izoleze de restul lumii, in timp ce relatiile sale cu Occidentul sunt la cel mai scazut nivel din cauza conflictului din Ucraina, relateaza AFP.

Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se izoleze de restul lumii

Vladimir Putin a afirmat, joi, ca Rusia nu trebuie sa se izoleze de restul lumii, dupa ce relatiile sale cu Occidentul au de suferit din cauza conflictului cu Ucraina, informeaza AFP. Trebuie sa ne.

Dialog constructiv Angela Merkel si Vladimir Putin: cancelarul nu vrea sa renunte la a purta o discutie cu liderul rus

Cancelarul german Angela Merkel afirma ca doreste sa continue sa discute cu presedintele rus Vladimir Putin, in pofida sanctiunilor pentru criza din Ucraina,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )