Libnet.ro
UNICEF

08:00

NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

Playtech Playtech,
NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan. Ce se va intampla cu militarii romani din zona

In urma cu putin timp NATO anunta reducerile trupelor in Afganistan, pe masura ce SUA face acelasi lucru. Anuntul a fost facut de inaltul oficial al organizatiei, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO. NATO, anunt de ultima ora despre Afganistan Decizia administratiei Trump de a retrage in cele din urma cateva mii de soldati din . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise! Anunt de ultima ora de la CNSU

In scurt timp va avea loc o sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Capitala . Sedinta a fost stabilita dupa trimiterea unei adrese din partea Inspectoratului Scolar catre Prefectura. Anunt de ultima ora. Toate scolile din Bucuresti ar putea fi inchise in ultima vreme, numarul cazurilor de COVID-19 din Bucuresti .

Ce se intampla cu angajatii din HORECA? Guvernul Orban, anunt radical de ultima ora

Vineri la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a avut o intalnire cu reprezentatii HoReCa. El a spus ca Guvernul va continua sa plateasca somajul pentru angajatii industriei, in perioada in care activitatea este suspendata si ca se vor analiza masuri fiscale cu privire la sprijinirea antreprenorilor din acest sector. Ce se intampla cu angajatii din .

Ultima ora! Un camion plin cu paleti de plastic a ars mai mult de o ora pe Autostrada A1. Ce s-a intamplat cu soferul

Un incident teribil a avut loc in aceasta dimineata pe Autostrada A1, in apropierea localitatii Recas, pe sensul de mers Timisoara-Lugoj. Aici, un TIR care transporta paleti de plastic si alte materiale combustilbile a ars ca o torta pentru aproximativ o ora, timp in care fumul dens a devenit de neoprit. Ce spun autoritatile Reprezentantii .

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

Germania a dat interzis Romaniei. Anuntul de ultima ora al oamenilor lui Merkel

Avertismente de calatorie, zone de risc, cerinte de carantina. Pentru multi turisti, reglementarile de intrare in Germania raman confuze. incercam sa gasim cateva raspunsuri la cele mai importante intrebari. Germania a dat interzis Romaniei Toti potentialii calatori sunt sfatuiti sa caute cele mai noi informatii inainte de a-si face bagajele. Ceea ce se aplica UE .

Ultima ora. Microbuz plin cu copii, implicat intr-un accident rutier. Cei mici urmau sa ajunga la after-school

Momente de panica pentru unsprezece copii, dupa ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut cu putin timp in urma. Nefericitul eveniment a avut loc in Ploiesti, pe strada Zidari, in jurul orei 10:50. in ce stare se afla micutii Alerta in randul parintilor, dupa ce copiii lor, pe care ii stiau in siguranta, au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )