Libnet.ro
UNICEF

13:30

NATO isi testeaza forta de reactie in Europa. Exercitiile au inceput in Republica Ceha

Antena3 Antena3,
NATO isi testeaza forta de reactie in Europa. Exercitiile au inceput in Republica Ceha

Exercitiul Nobel Jump care are ca scop testarea fortei de reactie a NATO in Europa a inceput marti in apropiere de Chrudim, in centrul Republicii Cehe, informeaza Agerpres. Exercitiul, care se desfasoara. continuă pe Antena3

Forta de Reactie Rapida a inceput antrenamentele

Vezi VIDEO in articol * in ciuda acordului cu Iran, NATO mentine proiectul scutului antiracheta european * Ministrul rus de Externe cere retragerea armelor din Ucraina Dupa ce, anul trecut, actiunile Rusiei in estul Europei au alarmat mai multe tari, oficialii NATO au anuntat, la summit-ul din septembrie tinut in Tara Galilor, ca au decis sa faca un nou pas: constituirea unei noi forte militare care sa raspunda rapid in fata amenintarilor, transmite The Washington Post. Joi, Alianta Nord-Atlantica a publicat un material video de promovare a antrenamentelor care debutasera cu o zi inainte.

Forta de Reactie Rapida a inceput antrenamentele

Vezi video in articol Dupa ce, anul trecut, actiunile Rusiei in estul Europei au alarmat mai multe tari, oficialii NATO au anuntat, la summit-ul din septembrie tinut in Tara Galilor, ca au decis sa faca un nou pas: constituirea unei noi forte militare care sa raspunda rapid in fata amenintarilor, transmite The Washington Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )