Libnet.ro
UNICEF

13:45

Navalnii se intoarce in Rusia. Un membru al echipei sale a fost arestat la Moscova pentru extremism

Hotnews Hotnews,
 Navalnii se intoarce in Rusia. Un membru al echipei sale a fost arestat la Moscova pentru extremism

Pavel Zelensky, membru al echipei lui Aleksei Navalnii de la organizatia anticoruptie din Kremlin a fost arestat prevenitv pana la data de 28 februarie, sub acuzatia de extremism promovat in spatiul online, a transmis instanta judecatoreasca intr-o declaratie de presa citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Alexei Navalnii se va intoarce duminica in Rusia

Politicianul de opozitie Alexei Navalnii a anuntat ca se va intoarce duminica in Rusia in pofida amenintarilor cu inchisoare ale autoritatilor de la Moscova, relateaza Moscow Times.

Un barbat inarmat a fost arestat in Washington. El avea o acreditare falsa pentru ceremonia inaugurarii presedintelui Biden

Un barbat din Virginia a fost arestat in centrul Capitalei dupa ce politistii de la un punct de control au descoperit ca acesta avea un pistol incarcat si munitie asupra sa, relateaza surse din fortele de ordine citate de CNN.

SUA: Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI. Ar fi pregatit o caravana armata care sa se indrepte catre Washington D.C.

Un barbat pe nume Eduard Florea a fost arestat de FBI dupa ce ar fi fost implicat intr-un plan privind un nou asalt al Capitoliului. in varsta de 40 de ani, barbatul a fost prins in urma unor perchezitii FBI de.

Un roman banuit ca pregatea un atentat la Washington a fost arestat in SUA. Ce a gasit FBI in casa lui

Eduard Florea a fost arestat dupa ce FBI a perchezitionat casa sa din Queens. Se presupune ca romanul, impreuna cu mai multi prieteni, pregateau un atac armat in Washington.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )