Libnet.ro
UNICEF

01:05

Navigand pe ape tulburi: Zece ani cu Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Navigand pe ape tulburi: Zece ani cu Traian Basescu

In cei zece ani de mandat, Traian Basescu si-a facut dusmani de moarte si a antagonizat o buna parte a populatiei. Basist si antibasist au devenit, din adjective, steaguri de lupta politica si sociala. Polarizarea societatii romanesti este comparabila cu anul 1990. Foarte bine. Romania este, din punctul de vedere al democratiei sale, mai vie ca niciodata. continuă pe România Liberă

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Traian Basescu a intrat in realitatea noastra cotidiana la nivel de rutina: Zece ani de Si Presedintele e om!

Jurnalistul Ion Cristoiu aminteste, intr-un editorial publicat pe EVZ. ro, de cei 10 de mandat ai presedintelui Traian Basescu, subliniind performanta unica in perioada postdecembrista si printre putinele din.

Misiunea lui Iohannis dupa cei zece ani castigati de Romania

Klaus Iohannis a depus, ieri, juramantul ca presedinte al Romaniei si a preluat mandatul de la predecesorul sau, Traian Basescu. Printre prioritatile mandatului noului presedinte se numara lupta anticoruptie, introducerea votului prin corespondenta, reducerea numarului de parlamentari, consolidarea parteneriatului cu SUA, dar si a rolului jucat de tara noastra in NATO si UE.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Traian Basescu prezinta sambata bilantul celor zece ani de mandat

Au mai ramas cateva ore din mandatul presedintelui Traian Basescu, asa ca seful statului va prezenta sambata bilantul celor zece ani in care a condus tara de la Palatul Cotroceni. Cu o zi inainte de.

Traian Basescu face bilantul celor zece ani petrecuti in fruntea statului roman

Traian Basescu, presedintele Romaniei inca in functie, va sustine sambata, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 18. 00, ultima sa conferinta de presa, dedicata celor zece ani de mandat in fruntea statului.

FOTO Traian Basescu, jurnal de calatorie in judetul Suceava, in zece ani de mandat

In cele doua mandate de presedinte, Traian Basescu a ajuns in judetul Suceava de numeroase ori. Vizitele la socrii din Burdujeni, la manastiri, la sarbatori campenesti, la actiuni de plantare sau repetatele inspectii in teren dupa inundatiile din 2008 si 2010 pot fi amintite in jurnalul de calatorie al lui Traian Basescu in judetului Suceava.

Astazi se incheie epoca presedintelui Traian Basescu, incepe mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Regimul Traian Basescu se incheie, oficial, astazi, dupa zece ani si doua mandate controversate in fruntea statului. La ora 12:00, presedintele ales Klaus Iohannis va depune juramantul in fata.

Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

Cu prilejul incheierii celor doua mandate ale lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, ii multumeste lui Traian Basescu pentru ca a putut sa-i fie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )