Libnet.ro
UNICEF

07:15

Astazi se incheie epoca presedintelui Traian Basescu, incepe mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Astazi se incheie epoca presedintelui Traian Basescu, incepe mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Regimul Traian Basescu se incheie, oficial, astazi, dupa zece ani si doua mandate controversate in fruntea statului. La ora 12:00, presedintele ales Klaus Iohannis va depune juramantul in fata. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

Avionul presedintelui Traian Basescu, fortat sa aterizeze la Sibiu

Avionul presedintelui Traian Basescu a fost fortat sa aterizeze, vineri, la Sibiu, relateazaB1 TV. Masura a fost luata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Decizia a fost luata de SPP si Autor.

Traian Basescu prezinta sambata bilantul celor zece ani de mandat

Au mai ramas cateva ore din mandatul presedintelui Traian Basescu, asa ca seful statului va prezenta sambata bilantul celor zece ani in care a condus tara de la Palatul Cotroceni. Cu o zi inainte de.

Tapalaga: Traian Basescu a fost in razboi cu mogulii, cu PSD-ul, cu propriul partid, cu ziaristii. Cel mai mare adversar al sau a fost, mereu, el insusi

Dan Tapalaga publica pe Hotnews. ro o ampla analiza despre mandatele presedintelui Traian Basescu. Jurnalistul considera ca presedintele pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma sa.

Partidul Miscarea Populara isi asuma proiectul de tara al lui Traian Basescu

Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au aprobat o rezolutie prin care isi asuma proiectul de tara al presedintelui Traian Basescu. Membrii PMP sustin aplicarea acestuia in continuare pentru.

Traian Basescu a intrat in realitatea noastra cotidiana la nivel de rutina: Zece ani de Si Presedintele e om!

Jurnalistul Ion Cristoiu aminteste, intr-un editorial publicat pe EVZ. ro, de cei 10 de mandat ai presedintelui Traian Basescu, subliniind performanta unica in perioada postdecembrista si printre putinele din.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Basescu s-a incheiat. Prefer sa mi se spuna domnul comandant, ca presedinte nu mai sunt

Romania nu mai este condusa de constanteanul Traian Basescu. Momentul, intamplat la 16 noiembrie 2014, a devenit oficial la 21 decembrie 2014, intr-o zi simbolica pentru romani: implinirea a 25 ani de cand capitala tarii s-a alaturat Revolutiei din Decembrie 1989.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )