Libnet.ro
UNICEF

08:30

Neagu, prima reactie dupa accidentarea suferita la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Neagu, prima reactie dupa accidentarea suferita la Campionatul European

Cristina Neagu, jucatoare care si-a rupt ligamentul incrucisat anterior la meciul cu Ungaria de la Campionatul European, a vorbit marti pe larg despre starea in care se afla inaintea operatiei. continuă pe Online Sport

Florin Iordache, prima reactie dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa-l denunte pe Iohannis pentru inalta tradare

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat ca presa va fi anuntata in momentul in care sesizarea la Parchet impotriva sefului statului, ceruta in CN al PSD de Liviu Dragnea, va fi gata.

S-a terminat Campionatul European. Cum arata ierarhia finala si care sunt marile puteri ale handbalului carora Romania le-a luat fata

Romania a avut o comportare onorabila la Campionatul European de handbal feminin din Franta, unde a terminat pe locul 4.

Romania pierde finala mica si termina Campionatul European pe locul patru

Pentru a doua oara la Campionatul European gazduit de Franta echipa Olandei a invins Romania, de aceasta data in meciul pentru medaliile de bronz, cu 24-20.

Nationala Romaniei a pierdut si medalia de bronz la Campionatul European de handbal feminin

Nationala Romaniei a fost invinsa de echipa Olandei cu scorul de 24-20 15-8), in meciul pentru locurile 3-4 la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta, duminica, la.

Romania-Olanda la Campionatul European de Handbal feminin. Gafa rusinoasa a celor de la TVR in timpul meciului

TVR pare sa nu stie ce transmite pe propriul ecran. Asta pentru ca pe pagina de Facebook a Televiziunii publice, s-a strecurat o greseala jenanta in timpul finalei mici de la Campionatul European de handbal.

LIVE Romania - Olanda in finala pentru bronz la Campionatul European (15:00)

Romania si Olanda lupta, duminica, de la ora 15:00, pentru medaliile de bronz la Campionatul European gazduit de Franta.

LIVE Romania - Olanda in finala pentru bronz la Campionatul European

Romania si Olanda lupta, duminica, de la ora 15:00, pentru medaliile de bronz la Campionatul European gazduit de Franta.

Asa am trait Romania - Olanda in finala pentru bronz la Campionatul European

Romania si Olanda au luptat, duminica, de la ora 15:00, pentru medaliile de bronz la Campionatul European gazduit de Franta.

Anuntul facut de Cristina Neagu despre contractul cu CSM Bucuresti, dupa accidentarea care o tine departe de teren

Handbalista Cristina Neagu a declarat, marti, ca este bine din punct de vedere psihic, dupa ce a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior in timpul Campionatului European din Franta. Ma simt.

Romania se intoarce acasa cu mana goala: Care e singura performanta pentru fete dupa Campionatul European

Ramasa fara Cristina Neagu, Romania a pierdut, mai intai, accederea in finala, iar apoi meciul pentru locul 3, cu Olanda. Exista, totusi, o realizare pentru tricolore dupa acest turneu final.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )