Libnet.ro
UNICEF

06:15

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

B1 B1,
Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

PNL si USR-PLUS nu au ajuns la un acord privind guvernarea locala in judetul Timis. Negocierile au esuat in prvinta impartirii functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului. continuă pe B1

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta guvernarii locale, cele doua parti nu s-au putut intelege in prvinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Liberalii s-au aratat deranjati si de declaratiile deputatului USR, Catalin Drula care a precizat, in urma cu o zi, ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

Catalin Predoiu deschide lista de candidati ai PNL Prahova pentru Camera Deputatilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ocupa primul loc pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PNL Prahova. Pe aceeasi lista se afla, pe locul al treilea, fostul deputat Mircea Rosca, condamnat in prima instanta de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un proces de coruptie, dar si un alt fost deputat, Sorin Teju, care s-a remarcat atunci cand a completat declaratia de avere cu numeroase greseli gramaticale cum ar fi: bijuteri aur, Casa de pensi, SC Coperativa, venituri din chiri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )