Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelson Mandela este in stare grava, anunta administratia prezidentiala din Africa de Sud

Adevărul Adevărul,
Nelson Mandela este in stare grava, anunta administratia prezidentiala din Africa de Sud

Starea de sanatate a lui Nelson Mandela s-a agravat, a anuntat biroul presedintelui sud-african Jacob Zuma, intr-un comunicat dat publicitatii duminica. continuă pe Adevărul

Nelson Mandela este in stare critica, anunta presedintia sud-africana.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de 16 zile pentru o infectie pulmonara, este intr-o stare critica de 24 de ore, a anuntat presedintia duminica seara, potrivit Mediafax. Starea fostului presedinte Nelson Mandela, care este inca internat la spitalul din Pretoria, a devenit critica, a scris aceasta notand ca presedintele Jacob Zuma, vicepresedintele ANC - partidul aflat la putere - Cyril Ramaphosa si Graca Machel, sotia lui Mandela, s-au intalnit la spital duminica .

CBS: Nelson Mandela este in coma, iar familia lui se gandeste sa opreasca tratamentul

Potrivit unui comunicat al presedintiei sud-africane, Nelson Mandela este in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde e internat. Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, Madiba, asa cum il alinta poporul sud-african, n-a mai deschis ochii de cateva zile, iar ficatul si rinchii liderului luptei anti-apartheid functioneaza la mai putin de jumatate din capacitate.

Nelson Mandela ramane in stare grava in spital.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum doua saptamani, anunta Presedintia sud-africana, transmite Mediafax. Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat de urgenta la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infectie respiratorie. Presedintia a confirmat ca prima ambulanta care l-a luat pe Mandela de acasa, acum doua saptamani, s-a defectat in drumul spre spital, eroul luptei .

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde a fost internat acum doua saptamani, a anuntat sambata Presedintia sud-africana,.

Ce spun publicatiile internationale despre starea lui Nelson Mandela. Liderul sud-african nu a mai deschis ochii de cateva zile

O serie de informatii si zvonuri aparute in presa internationala provoaca ingrijorare fata de starea de sanatate a fostului Presedinte sud-african Nelson Mandela. Postul CBS a dezvaluit ca, atunci cand.

Pe 8 iunie, ambulanta care il transporta pe Nelson Mandela s-a defectat. Fostul lider a asteptat 40 de minute sosirea unei alte masini

Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat, pe 8 iunie, din resedinta sa aflata in Johannesburg catre spitalul din Pretoria, dupa ce medicii sai au decis ca are nevoie de terapie intensiva.

Tel Aviv: Un imigrant african a injunghiat sase persoane, una dintre victime fiind in stare grava

Un imigrant de origine africana a injunghiat, duminica, sase persoane, pe o strada din Tel Aviv, Israel, una dintre victime aflandu-se in stare grava, relateaza Haaretz. Autorul atacului, care este un.

Dumitru Matcovschi se afla in stare grava la spital

Poetul Dumitru Matcovschi este intr-o stare grava la spital. Omul de creatie a fost operat pe 14 iunie, iar acum se afla sub stricta supraveghere a unei echipe de medici.

Constanta: Un baietel de sase ani a cazut de la etajul patru al unui bloc. Copilul se afla in stare grava

Un baiat in varsta de sase ani, din Constanta, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc, potrivit Mediafax. Baiatul era singur acasa in momentul in care a.

Accident pe drumul Tulcea - Constanta: un barbat este in stare grava dupa ce a intrat cu masina in copac. Victima, dusa cu avionul la Bucuresti

Evenimentul rutier a fost anuntat pe numarul unic de urgenta 112 vineri dupa amiaza, in jurul orei 15. La fata locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea, care au preluat victima si au dus-o, initial, la Unitatea de Primire Urgente a spitalului judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )