Libnet.ro
UNICEF

21:15

CBS: Nelson Mandela este in coma, iar familia lui se gandeste sa opreasca tratamentul

Adevărul Adevărul,
CBS: Nelson Mandela este in coma, iar familia lui se gandeste sa opreasca tratamentul

Potrivit unui comunicat al presedintiei sud-africane, Nelson Mandela este in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde e internat. Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, Madiba, asa cum il alinta poporul sud-african, n-a mai deschis ochii de cateva zile, iar ficatul si rinchii liderului luptei anti-apartheid functioneaza la mai putin de jumatate din capacitate. continuă pe Adevărul

Nelson Mandela ramane in stare grava in spital.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum doua saptamani, anunta Presedintia sud-africana, transmite Mediafax. Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat de urgenta la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infectie respiratorie. Presedintia a confirmat ca prima ambulanta care l-a luat pe Mandela de acasa, acum doua saptamani, s-a defectat in drumul spre spital, eroul luptei .

Pe 8 iunie, ambulanta care il transporta pe Nelson Mandela s-a defectat. Fostul lider a asteptat 40 de minute sosirea unei alte masini

Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat, pe 8 iunie, din resedinta sa aflata in Johannesburg catre spitalul din Pretoria, dupa ce medicii sai au decis ca are nevoie de terapie intensiva.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde a fost internat acum doua saptamani, a anuntat sambata Presedintia sud-africana,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )