Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dumitru Matcovschi se afla in stare grava la spital

Adevărul Adevărul,
Dumitru Matcovschi se afla in stare grava la spital

Poetul Dumitru Matcovschi este intr-o stare grava la spital. Omul de creatie a fost operat pe 14 iunie, iar acum se afla sub stricta supraveghere a unei echipe de medici. continuă pe Adevărul

Constanta: Un baietel de sase ani a cazut de la etajul patru al unui bloc. Copilul se afla in stare grava

Un baiat in varsta de sase ani, din Constanta, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc, potrivit Mediafax. Baiatul era singur acasa in momentul in care a.

Nelson Mandela ramane in stare grava in spital.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum doua saptamani, anunta Presedintia sud-africana, transmite Mediafax. Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat de urgenta la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infectie respiratorie. Presedintia a confirmat ca prima ambulanta care l-a luat pe Mandela de acasa, acum doua saptamani, s-a defectat in drumul spre spital, eroul luptei .

Tel Aviv: Un imigrant african a injunghiat sase persoane, una dintre victime fiind in stare grava

Un imigrant de origine africana a injunghiat, duminica, sase persoane, pe o strada din Tel Aviv, Israel, una dintre victime aflandu-se in stare grava, relateaza Haaretz. Autorul atacului, care este un.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde a fost internat acum doua saptamani, a anuntat sambata Presedintia sud-africana,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )