Libnet.ro
UNICEF

01:05

NELU TATARU: Spitalul Aiud va trece in categoria celor de suport COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Spitalul Aiud va trece in categoria celor de suport COVID

Spitalul municipal din Aiud va trece in categoria unitatilor medicale de suport COVID, urmand ca aici sa fie alocate 200 de paturi pentru cazurile medii de infectare cu COVID-19 si 20 de paturi pentru Terapie Intensiva, a declarat astazi, la Alba Iulia, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Ziarul Bursa

NELU TATARU: Spitalul Aiud va trece in categoria celor de suport COVID

Spitalul municipal din Aiud va trece in categoria unitatilor medicale de suport COVID, urmand ca aici sa fie alocate 200 de paturi pentru cazurile medii de infectare cu COVID-19 si 20 de paturi pentru Terapie Intensiva, a declarat astazi, la Alba Iulia, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

NELU TATARU: in total, in Cluj vor exista 63 de paturi de terapie intensiva si 600 pentru patologie medie COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Cluj-Napoca, ca sectiile de terapie intensiva sunt cele care necesita in acest moment o extindere a numarului de paturi pe fondul evolutiei SARS-CoV-2 si ca, in total, in judetul Cluj vor exista 63 de paturi pentru terapie intensiva si 600 de paturi de patologie medie pentru COVID.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru: Primele teste rapide vor ajunge joi sau vineri in Unitatile de Primiri Urgente

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primele teste rapide pentru depistarea celor infectat.

NELU TATARU: Armata va fi implicata in vaccinarea populatiei

Armata va fi implicata in vaccinarea populatiei in momentul in care vaccinul anti-Covid va ajunge in tara, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, scrie Digi24.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Armata va fi implicata in vaccinarea populatiei

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca in campania de vaccinare anticoronavirus vor fi implicate toate structurile statului, inclusiv Armata. El a mai precizat ca se lucreaza la o strategie privind.

Nelu Tataru: 43.000 de teste rapide COVID vor fi distribuite joi in unitatile de primire urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca, incepand de joi, vor fi distribuite in unitatile de primiri urgente ale spitalelor testele rapide pentru depistarea COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )