Libnet.ro
UNICEF

11:01

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre plaje. Cand se vor putea deschide

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre plaje. Cand se vor putea deschide

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti seara. ca la sfarsitul acestei saptamani se va face o evaluare a primei perioade de relaxare. continuă pe Antena3

Nelu Tataru a anuntat cand vom avea o viata cvasi-normala si cand am putea merge la plaja

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca romanii vor putea avea o viata cvasi-normala la finalul lunii iulie - inceputul lunii august, fiind in continuare importanta pastrarea distantei fizice.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: in aceasta vara vom face studiul de seroprevalenta la nivel national. inn functie de rezultate,vom putea sa prognozam un viitor episod si amploarea lui (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, in cadrul Stirilor B1 TV, ca pe parcursul acestei veri va incepe studiul de seroprevalenta la nivel national. Este vorba despre o testare pe un esantion.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII Ne gandim sa redeschidem plajele din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

Nelu Tataru: Am vazut oameni cu masti si pe strada. Ma face sa cred ca am ramas cu ceva dupa aceste doua luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca e impresionat de faptul ca multi oameni pe care i-a vazut pe strada purtau masti, desi nu e obligatoriu si afara. Tataru spune ca se bucura ca romanii au ramas cu ceva dupa aceste doua luni.

Nelu Tataru a cerut reevaluarea cazului asistentei de la Botosani, decedata dupa ce testele au indicat ca se vindecase de COVID-19

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a cerut INSP reevaluarea cazului asistentei de la Botosani decedata dupa ce fusese diagnosticata cu COVID-19 si dupa ce, in urma tratamentului, a avut doua teste negative, ceea ce insemna ca era vindecata.

Nelu Tataru a cerut reevaluarea cazului asistentei de 45 de ani din Botosani trecuta initial ca deces din cauza COVID-19 si apoi retrasa de pe lista, pe motiv ca se vindecase de infectie inainte de a muri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a cerut marti reevaluarea cazului 1178 de pe lista deceselor cauzate de coronavirus - Lenuta Buta, asistenta medicala in varsta de 45 de ani din Botosani care a murit sambata. Lenuta Buta a fost trecuta initial de Institutul National de Sanatate Publica si Grupul de comunicare strategica pe lista deceselor cauzate de coronavirus, apoi retrasa de pe lista, pe motiv ca era vindecata de infectie si a avut doua teste negative inainte de deces.

Nelu Tataru confirma! De la 1 iunie terasele vor fi redeschise. Plajele, din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca de la 1 iunie vor fi aplicate noi masuri de re.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Putem merge la un nou val de relaxari, dar nu terminam cu precautia. Daca se mentine panta descendenta, la inceputul lunii august am putea avea o viata cvasinormala (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, in cadrul Stirilor B1 TV, ca Romania se afla pe o panta descendenta in ceea ce priveste evolutia infectiilor cu coronavirus, iar la finalul acestei s.

Nelu Tataru: Nu am fost intrebat daca vreau sa fiu ministru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la momentul bilantului, subliniaza ca nu a fost o functie cu privire la care sa fie intrebat.

Nelu Tataru: Ne gandim la alta perioada de relaxari: redeschiderea teraselor de la 1 iunie si a plajelor din 15 iunie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, daca numarul de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus va continua sa scada sau daca va exista un numar constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )