Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nelu Tataru: Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru: Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca este nevoie de cel putin opt saptamani cu respectarea str. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Daca noi nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun

Cine crede ca daca acum nu respecta regulile sanitare va avea un Craciun linistit sau va merge la munte sau in strainatate, se insala, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca situatia epidemiologica in care va fi Romania de sarbatorile de iarna depinde de modul in care respectam masurile anti-COVID pe termen lung.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ce va fi de Craciun depinde de ce va fi maine sau peste doua-trei saptamani. Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca situatia epidemiologica in care Romania se va afla de Craciun depinde de cat de mult sunt respectate regulile de.

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

Nelu Tataru: Nu putem sa inchidem tot pentru ca in anumite zone sunt focare! Nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nu se va ajunge la un lockdown doar din cauza unor zone unde apar focare. Adaptarea o facem de la localitate la localitate.

Nelu Tataru respinge acuzatiile PSD: Daca as fi fost un ministru de birou, credeam ce spun ei, dar am ales sa cobor in prima linie (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca stie perfect care este situatia paturilor la Terapie Intensiva pentru bolnavii de COVID-19 deoarece inca de cand era secretar de.

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Nelu Tataru, despre dozele de Remdesivir: in octombrie Romania a primit 12.000 de doze de Remdesivir

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti seara, la TVR, ca Romania a primit 12. 000 de doze de Remdesivir in luna octombrie, iar acestea vor fi oferitespitalelor pe baza unui protocol stabilit.

Masurile graduale se impun in functie de cresterea numarului de cazuri din anumite localitati. Anuntul ministrului Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a oferit o serie de detalii cu privire la posibilele masuri pe care autoritatile le-ar putea adopra in Romania, in conditiile unei explozii de cazuri de COVID-19. in cursul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )