Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nelu Tataru, despre dozele de Remdesivir: in octombrie Romania a primit 12.000 de doze de Remdesivir

B1 B1,
Nelu Tataru, despre dozele de Remdesivir: in octombrie Romania a primit 12.000 de doze de Remdesivir

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti seara, la TVR, ca Romania a primit 12. 000 de doze de Remdesivir in luna octombrie, iar acestea vor fi oferitespitalelor pe baza unui protocol stabilit. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Masurile graduale se impun in functie de cresterea numarului de cazuri din anumite localitati. Anuntul ministrului Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a oferit o serie de detalii cu privire la posibilele masuri pe care autoritatile le-ar putea adopra in Romania, in conditiile unei explozii de cazuri de COVID-19. in cursul.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ce va fi de Craciun depinde de ce va fi maine sau peste doua-trei saptamani. Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca situatia epidemiologica in care Romania se va afla de Craciun depinde de cat de mult sunt respectate regulile de.

Nelu Tataru: Am plecat in martie cu 740 de paturi COVID, suntem la 1.250 si mergem spre 1.500

Nelu Tataru, a declarat, duminica, ca in prezent in Romania exista 1. 250 de paturi la Terapie Intensiva dedicate pacientilor COVID, iar numarul acestora continua sa creasca. Ministrul Sanatatii a explic.

Nelu Tataru: Nu exista un blocaj la ATI. Romania asteapta sosirea a 1 milion de teste

Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca nu exista un blocaj in sectiile de terapie intensiva si ca a fost un an de modernizare fortata in spitale. Ministrul Sanatatii a anuntat, de asemenea, ca asteptam sosirea in tara a unui milion de teste.

Nelu Tataru: Vor fi impuse restrictii suplimentare, in functie de evolutia pe zone

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata ca nu se pune problema unui lockdown la nivelul Romaniei din cauza noului coronavirus, dar vor fi impuse restrictii suplimentare, in functie de evolutia epidemiologica pe judete sau localitati.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )