Libnet.ro
UNICEF

23:00

Medicul-erou de la ATI Neamt este fiul unui scriitor din Vrancea. Sotia sa este tot medic

Adevărul Adevărul,
Medicul-erou de la ATI Neamt este fiul unui scriitor din Vrancea. Sotia sa este tot medic

Medicul grav ranit in incendiul din Spitalul Judetean Neamt este din Focsani. Ioan Catalin Denciu era de garda in seara de sambata, 14 noiembrie, cand focul a izbucnit in sectia ATI. Zece oameni, pacienti Covid-19 imobilizati la pat, au murit, iar alti 7 oameni au fost raniti. continuă pe Adevărul

Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

Achetatorii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Este vorba despre criminalistii si procuroii veniti de la Bucuresti si sunt coordonati de alti doi procurori ai Parchetului General,.

Andra si Catalin Maruta, dezvaluiri de senzatie despre relatia lor. Care este secretul unui mariaj fericit de 12 ani

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai sudate si apreciate cupluri din showbizul romanesc. Cei doi au dezvaluit secretul casniciei lor acum, intr-un interviu pentru revista Viva. Secretul unei casnicii de durata. Andra si Catalin Maruta: Nu ne blocam in certuri Andra l-a intalnit pe Catalin Maruta la un an de la despartirea .

VIDEO Orban, despre cauzele incendiului de la SJU Neamt: Erau prevazute lucrari la instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea paturilor la ATI Care este situatia ranitilor

Medicul ranit grav in incendiul care a mistuit Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Floreasca, iar duminica dimineata va fi transferat in Belgia, iar ceilalti 6 raniti au fost dusi si ei cu ambulantele la spitalul modular de la Letcani, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a spus ca nu pot fi facute speculatii privind cauzele incendiului si ca trebuie asteptat rezultatul anchetelor, dar ca din declaratiile managerului spitalului reiese ca acolo erau prevazute lucari la instalatii, cu argumentul de a creste numarul de paturi la terapie intensiva.

Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt: Este dezinformare. Saloanele ATI sunt cu avizele la zi

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt nu a fost modificata. Mai mult, aceasta are toate avizele la zi.

Medicul de garda de la ATI de la Spitalul din Piatra Neamt este transferat in Belgia. Aeronava care il duce pe medicul erou a decolat de pe Aeroportul Otopeni

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamtau fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si va fi.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Oana Gheorghiu (Daruieste Viata): Cerem o verificare a Spitalul Modular din Letcani. Pare o improvizatie mai periculoasa decat sectia ATI Neamt

Oana Gheorghiu, fondator al Asociatiei Daruieste Viata atrage atentia intr-o postare pe Facebook ca Spitalul Modular de la Letcani in care au fost transportate victimele incendiului devastator de la Sectia ATI din Piatra Neamt ar trebui din nou.

Gabriel Oprea, mesaj dupa incendiul de la Piatra-Neamt: Este un moment dureros in care trebuie sa fim solidari cu cei care traiesc aceasta mare suferinta

Fostul ministru, Gabriel Oprea a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile inoliate, ale victimelor incendiului de la Piatra Neamt: Transmitem condoleante familiilor celor care, din pacate, si-au.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Cum se simte medicul erou de la Neamt. Aflat intr-un spital din Belgia, Catalin Denciu ar fi intubat, dar intr-o stare stabila

Medicul erou Catalin Denciu a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia, unde in prezent ar fi intubat, dar in acest moment este intr-o stare stabila. Echipa medicala de acolo i-a facut deja o evaluare,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )