Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nelu Tataru, dupa vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Toti asimptomaticii vor fi testati acasa de echipajele de pe Ambulanta

B1 B1,
Nelu Tataru, dupa vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Toti asimptomaticii vor fi testati acasa de echipajele de pe Ambulanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facutjoi, o vizita laSpitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unitate care este supragalomerata cu pacienti COVID. Cu aceasta ocazie, ministrul a. continuă pe B1

NELU TATARU, LA SJU PLOIESTI: Asimptomaticii vor fi testati acasa de SAJ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, dupa o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, ca persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ), iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare.

Situatie critica la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Medicii sunt depasiti de numarul cazurilor de COVID-19: Solicitam ca celelalte spitale din judet sa puna umarul la diagnosticarea si internarea bolnavilor (VIDEO)

Situatie grava la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgente se plang de lipsa de personal si de echipamente medicale, coroborate cu numarul mare de pacienti.

52 de ore in asteptarea rezultatului testului COVID-19, in izolatorul de la spitalul din Ploiesti Ce spune Nelu Tataru

Persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Prahova, iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare, spune Nelu Tataru. El a fost joi la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce medicii Unitatii de Primiri Urgente au denuntat situatia exploziva si dramatica, acuzand ca au fost lasati singuri sa trateze bolnavii de COVID-19. Tataru a admis ca are informatii despre supaaglomerarea UPU si a izolatorului de aici, mentionand ca are cunostinta despre cazuri care au asteptat 52 de ore in izolator pentru a primi rezultatul testului COVID-19.

Medicii de la Spitalul Judetean din Ploiesti cer ajutor. Peste 50 de suspecti COVID-19 asteapta rezultatul pe 17 locuri. Situatia poate deveni dramatica

Reactie fara precedent a medicilor urgentisti din cadrul Spitalului Judetean Ploiesti SJU). intr-o scrisoare deschisa adresata directorului general al Directiei de Sanatate Publica Prahova, medicii din cadrul Unitatii de Primiri Urgente reclama conditiile improprii in care sunt nevoiti sa acorde asistenta medicala.

NELU TATARU: Restaurantele se vor inchide in localitatile cu indice de raspandire a virusului SARS-CoV-2 mai mare de 1,5

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Parlament ca, dupa o evaluare saptamanala, restaurantele se vor inchide in localitatile unde indicele de raspandire a virusului SARS-CoV-2 va fi mai mare de 1,5 - adica incidenta cumulata in 14 zile este de 1,5 cazuri de COVID-19 la 1. 000 de locuitori -, decizia urmand sa fie luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, scrie Agerpres.

Anuntul noptii despre starea Romaniei vine acum de la Nelu Tataru. Numar alarmant dupa deschiderea scolilor, cinematografelor si restaurantelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat luni, ce se poate intampla, in conditiile in care se redeschid restaurantele in interior, cinematografele, teatrele si scolile daca se respecta regulile. Anuntul lui Nelu Tataru despre starea Romaniei intrebat daca autoritatile vor putea face fata unui numar mare de imbolnaviri,dupa redeschiderea restaurantelor, scolilor, teatrelor si cinematografelor, Nelu tataru .

Scenariul autoritatilor privind numarul zilnic de cazuri de COVID-19 daca vor fi respectate regulile dupa redeschiderea restaurantelor si inceperea scolii Ce spune Nelu Tataru

Autoritatile au o evaluare care merge pana la 1. 500 de cazuri de COVID-19 pe zi, in conditiile in care se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele si scolile, dar daca se respecta regulile, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Daca regulile nu vor fi respectate, numarul imbolnavirilor va fi mai mare si atunci vor fi impuse noi restrictii in anumite zone, spune Tataru.

Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Declaratia pe proprie raspundere a parintilor pentru trimiterea copiilor la scoala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observational, a spus Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Anunt important pentru tara: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce a fost scos Parintii nu vor trebui sa mai completeze nicio .

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

NELU TATARU: UE a contractat 30 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca, in perspectiva aparitiei pe piata a unui vaccin impotriva COVID-19, probabil la inceputul anului viitor, Uniunea Europeana a contractat 30 de milioane de doze, intr-o prima transa, iar Romania, raportat la numarul de locuitori, are asigurat 4% dintre acestea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )