Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: in general, am vazut nereguli in toate statiunile. Agentii economici ar trebui sa respecte regulile. Populatia vrea relaxare, dar ea trebuie sa se desfasoare in anumite conditii (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: in general, am vazut nereguli in toate statiunile. Agentii economici ar trebui sa respecte regulile. Populatia vrea relaxare, dar ea trebuie sa se desfasoare in anumite conditii (VIDEO)

Pe litoralul romanesc exista in continuare foarte multe probleme in ceea ce priveste respectarea regulilor de protectie sanitara, iar frica de boala, de amenzi sau grija fata de semeni sunt straine de unii. continuă pe B1

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Noi adaptam o evolutie pandemica intr-un context de sezon rece cu boli respiratorii si participarea la orele de clasa

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut oserie de precizari cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, ocazie cu a subliniat ca sunt esentialerespectarea regulilorde.

Nelu Tataru: Am ajuns la 1.034 de paturi de terapie intensiva care au si dotarea completa pentru patologie COVID-19. Acum trei saptamani avea doar 840 (VIDEO)

La ora actuala, Romania are o capacitate totala de 1. 034 de terapie intensiva cu dotare completa pentru patologie COVID-19, a anuntatNelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a mai precizat ca, in urma.

Ce se intampla cu media de varsta a persoanelor infectate cu COVID-19. Anuntul lui Nelu Tataru

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a spus ca in ultima perioada coronavirusul afecteaza persoane din ce in ce mai tinere. De asemenea, virusul ucigas a adus o crestere de cazuri grave la persoane relativ tinere. Care este noua medie de varsta a persoanelor infectate cu coronavirus. Anuntul ministrului Nelu Tataru Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut .

Nelu Tataru: Am ajuns la 1.034 de paturi de terapie intensiva care au si dotarea completa pentru patologie COVID-19. Acum trei saptamani aveam doar 840 (VIDEO)

Romania dispune, la ora actuala,de 1. 034 de paturi terapie intensiva cu dotare completa pentru patologie COVID-19, a anuntatNelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a mai precizat ca, in urma cu tr.

NELU TATARU: Romania este intr-o perioada de stabilizare in evolutia epidemiei de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca Romania se afla pe o directie de stabilizare a evolutiei epidemiei de COVID-19, dar ca trebuie facute eforturi de respectare a regulilor pentru a ajunge pe o panta descendenta.

NELU TATARU: Medicina militara, un segment specializat care asigura servicii de inalta performanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis astazi un mesaj cu prilejul Zilei Medicinei Militare, in care subliniaza ca aceasta reprezinta un segment important care asigura servicii recunoscute pentru inalta performanta si calitate atat pentru efectivele militare, cat si pentru populatia civila.

Nelu Tataru: Restaurantele ar putea fi deschise, daca timp de cel putin doua saptamani se inregistreaza o scadere a numarului de cazuri de la o zi la alta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat in cursul zilei de sambata ca Romania se afla pe o directie de stabilizare in lupta cu noul coronavirus. Chiar si asa insa, la randul lor, romanii trebuie.

Nelu Tataru a anuntat ca bazinele din sanatoriile balneare ar putea fi deschise spre sfarsitul toamnei

Nelu Tataru a afirmat sambata, la Constanta, ca bazinele din sanatoriilor balneare ar putea fi deschise spre sfarsitul toamnei, dar ca totul depinde daca va exista o scadere a transmiterii comunitare a noului coronavirus. Ministrul Sanatatii a facut sambata, o vizita in judetul Constanta unde a vizitat si mai multe sanatorii balneare.

Nelu Tataru: Declaratia pe proprie raspundere a parintilor - un lucru elementar si de siguranta Nu avem pretentia ca parintele sa se erijeze in medic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat sambata ca parintii trebuie sa completeze declaratia pe propria raspundere atunci cand copilul lor va merge la scoala, documentul respectiv constituind un element de siguranta si care ajuta la triajul epidemiologic, relateaza Agerpres.

Nelu Tataru anunta stabilizarea evolutiei pandemiei de Covid

Ministrul Sanatatii anunta perspective imbucuratoare in privinta pandemiei de coronavirus la nivel n.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )