Libnet.ro
UNICEF

23:00

NELU TATARU: Suntem pe un trend ascendent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Suntem pe un trend ascendent

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si secretarul de stat Raed Arafat sustin, luni seara, declaratii de presa la Palatul Victoria, la finalul reuniunii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU). Nelu Tataru a anuntat ca pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat de infectare cu noul coronavirus decat al tarii noastre se impun o serie de reguli. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a primit rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Nelu Tataru a primit un rezultat negativ la testul pentru infectia cu noul coronavirus, a informat Ministerul Sanatatii in cursul serii de luni, informeaza Agerpres. Rezultatul testului RT-PCR pentru noul.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre o posibila revenire la starea de urgenta: Se impune respectarea acestor reguli pentru a limita aceasta crestere progresiva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reiterat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca este imperios necesar sa fie respectate regulile de igiena, pentru a face fata celui de-al doilea val al epidemiei de.

Nelu Tataru, despre efectele castrofale ale reinceperii scolii. Cati elevi s-au infectat cu COVID-19 in ultima saptamana

Reinceperea scolii a crescut alarmant cazurile de COVID-19, aceasta situatie fiind confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Elevii au inceput sa mearga la orele de curs in urma cu doua saptamani, perioada in care au avut timp sa apara tot mai multe infectari cu noul coronavirus. Ministrul Sanatatii, semnal de alarma pentru romani Vesti .

Pelerinajul de Sfanta Parascheva. Care sunt recomandarile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Prezent la Iasi pentru a reevalua situatia cazurilor de COVID-19, dar si pregatirea unitatilor medicale din judet, ministrul Sanatatii a discutat si despre masurile si regulile de care toti romanii.

NELU TATARU: S-a evaluat capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aflat astazi, in judetul Iasi, el afirmand la finalul unei intalniri cu autoritatile locale si cu manageri unitatilor medicale, ca a fost evaluata capacitatea spitalelor din Iasi pentru a primi cazuri de Covid-19.

NELU TATARU: Daca respectam normele de prevenire, ar trebui sa stabilizam numarul cazurilor zilnice in jur de 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca daca cetatenii respecta normele de prevenire a infectarii cu noul coronavirus, atunci situatia s-ar putea stabiliza pe un plafon cu aproximativ 2. 000 de cazuri pe zi, dar daca aceste reguli nu vor fi respectate, atunci vom inregistra o crestere progresiva a numarului cazurilor de Covid-19 in urmatoarea perioada, potrivit News. ro.

NELU TATARU: in ultima saptamana, la nivel national mergem pe un numar de infectati pe care il putem pune in legatura cu scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca cresterea numarului de cazuri de coronavirus poate fi atribuit inceperii anului scolar, astazi, la Ministerul Educatiei.

Nelu Tataru: Unii dintre noi nu au realizat ca portul unei masti poate sa ne aduca o stare de liniste si nu in situatia de a purta masca unui aparat de respirat Noi reguli impuse de autoritati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni seara la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii copiilor: Exista o serie de boli infectioase pentru care exista solutii eficiente de prevenire. Este important sa le utilizam pentru a asigura sanatatea copiilor nostri

Ministrul Sanatatii a cerut parintilor sa colaboreze cu medicii de familie pentru a accelera vaccinarea copiilor prin Programul national de vaccinare. Nelu Tataru cere accelerarea vaccinarii.

Nelu Tataru, mesaj catre pelerini de Sfanta Parascheva: Sa evitam acele locuri aglomerate, in masura in care putem pastram niste precautii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis peleriniilor care vor participa la manifestarile legate de sarbatoarea Sfintei Parascheva, sa fie constienti de faptul ca vor merge in locuri aglomerate si sa isi ia masuri de precautie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )