Libnet.ro
UNICEF

21:16

NELU TATARU: in ultima saptamana, la nivel national mergem pe un numar de infectati pe care il putem pune in legatura cu scoala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: in ultima saptamana, la nivel national mergem pe un numar de infectati pe care il putem pune in legatura cu scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca cresterea numarului de cazuri de coronavirus poate fi atribuit inceperii anului scolar, astazi, la Ministerul Educatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tataru: in ultima saptamana, peste 770 de copii au fost diagnosticati cu COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca, din evaluarile autoritatilor, in ultima saptamana s-au inregistrat in jur de 276 de copii care sunt intre 0-9 ani si 495 de copii care sunt intre 10 si 19 ani si care au fost infectati cu noul coronavirus.

Nelu Tataru, anuntul momentului despre revenirea la starea de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, dupa raportarea unui numar record de cazuri de coronavirus, ca in acest moment nu se impune revenirea starii de urgenta. Potrivit acestuia, sunt sute de elevi si profesori infectati cu noul Covid -19, iar infectarile pot fi puse pe seama inceputului scolii, dar nu in totalitate.

Nelu Tataru: Avem 1.050 de paturi de terapie intensiva complet dotate dedicate COVID Boala ne-a invatat ca este imprevizibila Cei care nu respecta regulile sa se gandeasca la personalul din spitale, care se bate cu aceasta pandemie (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca desi in acest moment la nivel national suntem intr-o usoara crestereca numar de cazuri noi de COVID-19, ea este una progresiva, nu.

Nelu Tataru, despre efectele castrofale ale reinceperii scolii. Cati elevi s-au infectat cu COVID-19 in ultima saptamana

Reinceperea scolii a crescut alarmant cazurile de COVID-19, aceasta situatie fiind confirmata si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Elevii au inceput sa mearga la orele de curs in urma cu doua saptamani, perioada in care au avut timp sa apara tot mai multe infectari cu noul coronavirus. Ministrul Sanatatii, semnal de alarma pentru romani Vesti .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Peste 770 de copii au fost testati pozitiv in ultima saptamana

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca peste 770 de copii au fost diagnosticati cu noul coronavirus in ultima saptamana. Nelu Tataru: Copiii, adolescentii nu prezinta simptomatologie.

Nelu Tataru: Peste 230 de elevi si profesori s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca aproape 160 de elevi si peste 70 de cadre didactice si personal auxialiar din scolile din Romania s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima.

Nelu Tataru: Peste 700 de copii diagnosticati cu COVID-19 in ultima saptamana

Ministrul Sanatatii a anuntat ca, in ultima saptamana, peste 770 de copii au fost diagnosticati cu COVID-19.

Tataru: Peste 230 de elevi si profesori s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana

Aproape 160 de elevi si peste 70 de cadre didactice si personal auxialiar din scolile din Romania s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Peste 770 de copii s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana - ministrul Sanatatii

Peste 770 de copii s-au imbolnavit de COVID-19 in ultima saptamana, cei mai multi avand intre 10 si 19 ani, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Cand intra Capitala in carantina? Nelu Tataru, anunt de ultima ora

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi dupa-amiaza, ca decizia de introducere in carantina a unei localitati, inclusiv a Bucurestiului, este strans legata de rata de transmitere a noului coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )