Libnet.ro
UNICEF

09:15

NEPI plaseaza obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI plaseaza obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

NEPI instiinteaza actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), a incheiat oferta de tip book build anuntata ieri, 23 noiembrie 2015. NEPC va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane de euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,750% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comuncat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI imprumuta 400 mil. euro pentru refinantarea datoriilor si eventuale achizitii

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a imprumutat 400 de milioane de euro prin vanzarea de obligatiuni negarantate, fondurile urmand sa fie folosite pentru refinantarea datoriilor existente si pentru eventuale achizitii, a anuntat marti compania.

Blocuri in valoare de 10 milioane de euro, devastate in 4 ani: geamuri sparte, calorifere vandute, gunoaie, pereti manjiti cu fecale. Cine sunt chiriasii

De mai bine de 10 ani, centrul istoric al Bistritei este sufocat de cersetori. Pentru a rezolva aceasta problema, municipalitatea a inceput in 2011 mutarea celor care locuiau in centrul istoric in cartierul Viisoara, in locuinte sociale. in mai putin de 4 ani, locuintele au fost devastate de locatari: parchetul din camere a fost demontat si pus pe foc, caloriferele si centralele termice au fost vandute, iar geamurile - sparte.

Vienna Insurance Group si-a dublat profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Mehedinti: Finantare BERD de 5,7 milioane euro pentru apa si canalizare

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza cu 5,7 milioane de euro procesul de modernizare a serviciilor retelei de apa si canalizare din zece localitati din judetul Mehedinti, se arata intr-un comunicat al BERD trimis redactiei.

Loto 6/49: Premiu de 5,85 milioane euro la extragerea din 22 noiembrie

La extragerea loto de duminica, 22 noiembrie, premiul la categoria I a jocului Loto 6/49 este de 5,85 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )