Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un nepot al lui Fethullah Gulen, prima ruda a predicatorului arestata dupa puciul esuat in Turcia

Adevărul Adevărul,
Un nepot al lui Fethullah Gulen, prima ruda a predicatorului arestata dupa puciul esuat in Turcia

Un nepot al predicatorului Fethullah Gulen, Muhammat Sait Gulen, a fost retinut de autoritatile turce si este prima ruda a imamului care s-a autoexilat in Statele Unite si pe care Ankara il acuza ca se afla in spatele puciului esuat de la 15 iulie, scrie presa locala, citata de The Independent. continuă pe Adevărul

Dosarul de extradare a lui Fethullah Gulen, gata in 10 zile

Turcia se asteapta sa finalizeze intr-o saptamana pana la 10 zile dosarul prin care va cere extradarea din SUA a predicatorului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele unui puci esuat, a declarat sambata ministrul de externe Mevlut Cavusoglu, citat de Reuters.

Extradarea adversarului lui Erdogan, Fethullah Gulen, subiect de discutie intre Biden si premierul turc

Statele Unite vor coopera cu Turcia, in ceea ce priveste extradarea predicatorului Fethullah Gulen, i-a dat asigurari vicepresedintele american Joe Biden premierului turc Binali Yildirim, intr-o convorbire telefonica.

Guvernul turc da asigurari ca Fethullah Gulen este mai periculos decat Ossama Ben Laden

Predicatorul turc Fethullah Gulen, autoexilat in SUA si pe care Ankara il acuza ca este creierul puciului esuat din 15 iulie, este mai periculos decat Ossama Ben Laden, a dat asigurari astazi ministrul pentru afaceri europene Omur Celik, transmite EFE.

Cum il pedepseste Turcia pe Fethullah Gulen, acuzat ca a fost in spatele tentativei de lovitura de stat

Fethullah Gulen, predicatorul aflat in exil in Statele Unite si oponentul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan care il acuza ca s-ar afla in spatele tentativei de lovitura de stat din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )