Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea beneficia de telefon mobil, sala de fitness si televizor in celula

B1 B1,
Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea beneficia de telefon mobil, sala de fitness si televizor in celula

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat. continuă pe B1

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea, conditii de lux in inchisoare

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat.

VIDEO Ancheta la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce s-a descoperit ca Cristi Borcea avea telefon, plasma tv si aparate de fitness in celula

O ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, unde este inchis Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. In plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si al unei biciclete, anunta B1 Tv.

Ancheta la Poarta Alba: Borcea avea plasma tv si aparate fitness in celula

Administratia Nationala a Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ce un raport arata ca omul de afaceri Cristi Borcea beneficia in celula sa de plasma tv sau de aparate de fitness si a avut acces permanent la un telefon.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )