Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea, conditii de lux in inchisoare

B1 B1,
Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea, conditii de lux in inchisoare

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat. continuă pe B1

Nereguli la Poarta Alba. Cristi Borcea beneficia de telefon mobil, sala de fitness si televizor in celula

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat.

VIDEO Ancheta la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce s-a descoperit ca Cristi Borcea avea telefon, plasma tv si aparate de fitness in celula

O ancheta a Administratiei Nationale a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, unde este inchis Cristi Borcea. Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are in prezent mocheta pe jos, un televizor plasma, un frigider si pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. In plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness. El a putut sa faca miscare cu ajutorul unei benzi de alergat si al unei biciclete, anunta B1 Tv.

Ancheta la Poarta Alba: Borcea avea plasma tv si aparate fitness in celula

Administratia Nationala a Penitenciarelor a demarat o ancheta dupa ce un raport arata ca omul de afaceri Cristi Borcea beneficia in celula sa de plasma tv sau de aparate de fitness si a avut acces permanent la un telefon.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )