Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nextebank vrea din nou sa cumpere Banca Carpatica

Adevărul Adevărul,
Nextebank vrea din nou sa cumpere Banca Carpatica

Nextebank a transmis Bancii Comerciale Carpatica BCC), in ultima zi a anului trecut, o oferta neangajanta pentru a subscrie in cadrul ofertei de majorare a capitalului, insa vrea sa verifice amanuntit situatia bancii si sa beneficieze de exclusivitate pana la 26 ianuarie, conditiile fiind acceptate. continuă pe Adevărul

Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

JC Flowers renunta la preluarea Banca Carpatica

Fondul american de investitii JC Flowers nu va mai participa la capitalizarea Bancii Comerciale Carpatica BCC), preluarea bancii esuand astfel. Sefii BCC spun insa ca au inceput negocierile cu un alt investitor.

Marile companii petroliere vor reduce vor reduce investitiile din nou

Marile companii producatoare de petrol si gaze naturale petroliere se confrunta cu cea mai lunga perioada de reducere a investitiilor din ultimele decenii, in conditiile in care pretul barilului de petrol se afla la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, insa ar urma sa imprumute mai mult pentru a putea pastra nivelul dividendelor cerute de investitori, transmite Reuters.

Guns N Roses din nou impreuna

Guns N Roses, celebrul grup american hard rock, ar urma sa se refaca pentru editia din 2016 a faimosului Festival californian Coachella, potrivit revistei muzicale Billboard, preluate de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )