Libnet.ro
UNICEF

07:00

Peste 200 de angajati CFR si ai Ministerului Transporturilor sunt anchetati pentru coruptie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 200 de angajati CFR si ai Ministerului Transporturilor sunt anchetati pentru coruptie

In ancheta privind fapte de coruptie sunt vizate aproximativ 200 de persoane, printre care controlori si sefi de tren, a declarat, joi, directorul CFR Calatori, Stefan Roseanu, el precizand ca aproximativ 30% dintre calatori circula fara bilet, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin 10 angajati ai Ministerului Transporturilor, ridicati si dusi la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece angajati ai Ministerului Transporturilor, intre care si directori, au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care.

Amnesty International: Peste 200 de persoane din Costa de Fildes, arestate ilegal si torturate

Peste 200 de persoane din Costa de Fildes, printre care si sustinatori ai fostului presedinte Laurent Gbagbo, au fost arestate ilegal si torturate de politia si armata din aceasta tara, se arata intr-un.

Perchezitii de amploare la CFR si Ministerul Transporturilor. 200 de functionari, ridicati de politisti

Politia Transporturi desfasoara joi dimineata perchezitii la CFR si la Ministerul Transporturilor. Sunt vizati numerosi angajati suspectati de fapte de coruptie. Intre cei vizati de ancheta sunt 16 inspectori si patru directori. Actiuni similare au loc si la regionalele CFR din Craiova, Iasi, Cluj si Brasov.

Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA in dosarul in care sunt anchetati procurorii George Balan si Marcel Sanpetru

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Gelu Oltean, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati procurorii George Balan, Marcel Sanpetru, precum si judecatoarea de la ICCJ Georgeta Barbalata si fostul sef al SIPI Ilfov Mihai Vlad, scrie agentia Agerpres, care citeaza surse judiciare.

Reteaua Nasilor din CFR: Tribunalul a decis cercetarea in libertate a primului lot de angajati CFR

Magistratii Tribunalului Brasov au respins, vineri dupa-amiaza, propunerea procurorilor de arestare preventiva a 35 de angajati CFR Calatori. Angajatii CFR vor fi cercetati in libertate, avand interdictia de a parasi tara, informeaza Mediafax.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )