Libnet.ro
UNICEF

10:15

Niciun roman nu are coronavirus. Exista doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

România Liberă România Liberă,
Niciun roman nu are coronavirus. Exista doua dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Pana miercuri la pranz, nu exista niciun cetatean roman pentru care sa fi fost confirmata infectarea. continuă pe România Liberă

LIVETEXT Coronavirus: Situatia in Romania - Niciun caz confirmat 69 oameni in carantina, alti 4.418 monitorizati acasa Teste sunt negative la cele 13 persoane din Gorj

In Romania nu a fost confirmat pana la acest moment niciun caz de infectarea cu coronavirus, 26 de persoane se afla in carantina, iar alte 2. 077 sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene, conform datelor transmise miercuri dimineata de autoritatile romane prin Grupul de Comunicare Strategica. 30 O femeie de 66 de ani a fost izolata, miercuri seara, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce s-a intors din Italia15. 41 Iohannis, dupa CSAT-ul dedicat coronavirusului: Nu exista motive de panica Plus un apel catre mass-media: Informati corect si constant, dar de o maniera echilibrata si fara excese 14. 43 Toate cele 13 persoane care au intrat in contact cu cetateanul italian care are infectie cu coronavirus au rezultate negative14. 17 A inceput sedinta CSAT pe tema coronavirusului 13. 49 Senatul a aprobat OUG care stabileste stocurile de urgenta si masurile instituirii carantinei13. 04 Ministerul Educatiei: 10 sfaturi pentru ca elevii si profesorii sa se fereasca de infectia provocata coronavirus.

Raport coronavirus. 26 de persoane se afla in carantina in Romania, iar peste 2.000 sunt monitorizate la domiciliu

Pana in acest moment nu avem niciun caz de coronavirus confirmat in Romania, anunta autoritatile. 26 de persoane se afla in carantina, iar 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene. Au fost intocmite si doua dosare penale.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

EXCLUSIV Niciun roman printre persoanele blocate in hotelul din Tenerife. MAE, precizari de ultima ora despre turistii si personalul din Adeje Palace

EXCLUSIV Nu exista romani printre cei 1. 000 de turisti din H10 Costa Adeje Palace, hotel din Tenerife ce a fost plasat in carantina dupa ce un medic din regiunea italiana Lombardia, care petrecuse si el.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Un betiv din Teleorman a sunat la 112 si a spus ca are coronavirus. Ce a urmat este incredibil

Un barbat de 61 de ani dintr-o localitate teleormaneana a sunat la 112, afirmand ca este infectat cu noul coronavirus.

Un barbat abtiguit din Teleorman a sunat la 112 si a spus ca are coronavirus. Ce a urmat este incredibil

Un barbat de 61 de ani dintr-o localitate teleormaneana a sunat la 112, afirmand ca este infectat cu noul coronavirus.

UPDATE VIDEO Iran: Ministrul adjunct al Sanatatii are coronavirus Imagini care-l surprind pe demnitar transpirand si tusind intr-o conferinta de presa

Ministrul adjunct al Sanatatii din Iran a fost infectat cu noul coronavirus, a anuntat marti un consilier ministerial, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )