Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nicki Minaj a nascut. Cum a facut anuntul oficial!

ADPM ADPM,
Nicki Minaj a nascut. Cum a facut anuntul oficial!

Nicki Minaj a nascut. Presa internationala speculeaza ca bebelusul ei ar fi venit pe lume in ultima zi a lunii septembrie. Totusi, proaspata mamica a facut abia acum anuntul oficial. Iata cum! . continuă pe ADPM

Surpriza majora pentru Simona Halep. Cei de la WTA au facut anuntul oficial

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Asociatia Tenisului Feminin WTA) a facut anuntul oficial iar fanii sportivei romance nu puteau fi mai fericiti. Simona Halep, surpriza din partea WTA! Dupa ce a incheiat sezonul pe locul 2 mondial, in spatele australiencei Ashleigh Barty, care nu s-a mai inscris la vreun turneu din luna februarie, Simona Halep .

Ce se intampla cu politicianul fugar Cristian Rizea. Presedintia a facut anuntul oficial

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, dat in urmarire generala dupa ce a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, a dat fir cu fugitii in Republica Moldova, acolo unde duce o viata dulce si fara griji, sub o noua identitate. Cum a reusit Cristian Rizea sa scape de inchisoare pana .

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

Casa de pensii a facut anuntul pentru milioane de pensionari. Cand ajung, de fapt, maririle la ei

Anunt pentru milioane de pensionari! Maririle vor ajunge in sfarsit la ei. Cand se va intampla asa si ce veste oficiala le-a oferit casa de pensii varstinicilor? Casa de pensii anunta cand vor intra maririle promise beneficiarilor Pensionarii din Romania au fost anuntati ca pensiile marite de la 1 septembrie vor ajunge la beneficiari in .

incepe razboiul? Presedintele a facut anuntul in fata soldatilor: Focus pe pregatirea de razboi

Momente tensionate se apropie. Presedintele chinez le-a spus soldatilor sai sa fie concentrati asupra pregatirii pentru razboi. in timpul acela, oficialul vizita o baza marina. Ce alte mesaje le-a transmis soldatilor? Presedintele, anunt in fata soldatilor: Focus pe pregatirea de razboi Seful statului chinez si-a indemnat soldatii sa se concentreze pentru vremurile grele ce vor .

Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani. Primarul Daniel Baluta a facut anuntul acum

Daniel Baluta a reusit sa castige un nou mandat cu 56%, in fata contracandidatei Simona Elena Spataru, din partea PNL. Odata reinstalat in functie, Daniel Baluta a luat o decizie in favoarea locuitorilor din sectorul 4. Daniel Baluta: Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani intr-un comunicat publicat pe site-ul Primariei Sectorului 4 al .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )