Libnet.ro
UNICEF

10:46

Nico Rosberg A CASTIGAT Marele Premiu al Germaniei

Antena3 Antena3,
Nico Rosberg A CASTIGAT Marele Premiu al Germaniei

Germanul Nico Rosberg Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand pe circuitul de la Hockenheim al patrulea sau succes din. continuă pe Antena3

F1: Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Germaniei

Germanul Nico Rosberg Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza Mediafax. Pilotul german a inregistrat pe circuitul de la Hockenheim al patrulea sau succes din acest sezon.

F1 Nico Rosberg in pole position la Marele Premiu al Germaniei

Germanul Nico Rosberg Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Germaniei, a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate sambata, in calificari, informeaza Mediafax.

Nico Rosberg invingator pentru a patra oara in acest sezon, la Marele Premiu al Germaniei

Germanul Nico Rosberg Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a zecea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand pe circuitul de la Hockenheim al patrulea sau succes din .

Formula 1: Nico Rosberg, la prima victorie in Marele Premiu al Germaniei

Nico Rosberg, pilotul echipei Mercedes, a obtinut prima victorie in fata conationalilor sai, la MP al Germaniei, desfasurat duminica, la Hockenheim. Germanul, lider in clasamentul pilotilor, a avut un avans de peste 20 de secunde in fata ocupantului locului al doilea, Valtteri Bottas, de la Williams-Mercedes.

Nico Rosberg castiga cursa de casa din Germania

Germanul Nico Rosberg si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul general al Formulei 1 in urma victoriei pe care a obtinut-o la Hockenheim in Marele Premiu al Germaniei. Pentru Rosberg se incheie astfel o saptamana fabuloasa in care s-a casatorit si a semnat prelungirea contractului cu Mercedes.

TUR cu TUR Marele Premiu al Germaniei

Onlinesport. ro a transmis live text, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim. Din pole position a pornit liderul campionatului, germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

LIVE Marele Premiu al Germaniei

Onlinesport. ro transmite live text, du4/67minica de la ora 15:00, Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim. Din pole position porneste liderul campionatului, germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

LIVE Marele Premiu al Germaniei - Cursa (15:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim. Din pole position porneste liderul campionatului, germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

Azi LIVE Marele Premiu al Germaniei - Cursa (15:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 15:00, Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim. Din pole position porneste liderul campionatului, germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

TUR cu TUR Formula 1, Calificari Marele Premiu al Germaniei. Accident urat pentru Hamilton

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 calificarile care conteaza pentru Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )