Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nicolae Banicioiu, la Sinteza zilei: Facem preventie in Sanatate, insa cu ce? Tratamentul pentru un bolnav de cancer in stadiu terminal depaseste 4.000 de euro

Antena3 Antena3,
Nicolae Banicioiu, la Sinteza zilei: Facem preventie in Sanatate, insa cu ce? Tratamentul pentru un bolnav de cancer in stadiu terminal depaseste 4.000 de euro

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vorbit, la Sinteza zilei, despre suma colosala la care se ridica tratamentul lunar pentru un bolnav de cancer in stadiul trei sau patru. Nicolae Banicioiu a. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Cum se incheie contractele preferentiale in sanatate, la ordinul partidului

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica de amploare care arata cum se incheie contractele preferentiale in sanatate, la ordinul omului de la partid. Reporterul Observator suna la ma.

Sinteza zilei: Oamenii si deciziile lor criminale cu care au imbolnavit sistemul sanitar din Romania

In contextul in care PNL propune legea preventiei in sanatate, care prevede, intre altele, sanctionarea bolnavilor in stadii avansate, Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cateva exemple de oameni care.

Nicolae Banicioiu ia in calcul sa demisioneze din Parlament

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, a anuntat ca va demisiona din Parlament, daca initiativa liberala privind obligativitatea preventiei va fi votata de catre colegii sai. functiond, s,.

Sinteza Zilei revine la Antena 3, in aceasta seara, la ora 22.00. Afla totul despre vizita lui Mihai Gadea in Statele Unite

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea revine la Antena 3, in aceasta seara, de la ora 22. Doar la Sinteza Zilei aflati detalii din aventura americana a lui Mihai Gadea, care a pus pe jar propaganda.

Sinteza Zilei. Imagini exclusive cu Mihai Gadea la Washington

Mihai Gadea a vorbit, duminica, la Sinteza Zilei, despre vizita sa la Washington, acolo unde a participat la National Prayer Breakfast. Acesta este cel mai important eveniment annual organizat de Congresul.

Gadea, detronat pentru prima data in ultimii ani: Sinteza zilei, audiente mai mici decat un talk-show de la RomaniaTV

Pentru prima data in ultimii ani, Sinteza zilei, emisiunea Antenei 3 realizata de Mihai Gadea, a fost surclasata de un alt talk-show difuzat de Romania TV.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )