Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sinteza Zilei. Imagini exclusive cu Mihai Gadea la Washington

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Imagini exclusive cu Mihai Gadea la Washington

Mihai Gadea a vorbit, duminica, la Sinteza Zilei, despre vizita sa la Washington, acolo unde a participat la National Prayer Breakfast. Acesta este cel mai important eveniment annual organizat de Congresul. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei revine la Antena 3, in aceasta seara, la ora 22.00. Afla totul despre vizita lui Mihai Gadea in Statele Unite

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea revine la Antena 3, in aceasta seara, de la ora 22. Doar la Sinteza Zilei aflati detalii din aventura americana a lui Mihai Gadea, care a pus pe jar propaganda.

Gadea, detronat pentru prima data in ultimii ani: Sinteza zilei, audiente mai mici decat un talk-show de la RomaniaTV

Pentru prima data in ultimii ani, Sinteza zilei, emisiunea Antenei 3 realizata de Mihai Gadea, a fost surclasata de un alt talk-show difuzat de Romania TV.

FOTO Mihai Gadea a facut parte din delegatia PNL aflata peste Ocean. Dan Mihalache, Alina Gorghiu si directorul Antena 3, impreuna in SUA

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, se afla in SUA in acelasi timp cu Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, si cu Alina Gorghiu, copresedintele PNL. Gadea si Gorghiu au avut intalniri cu fostul Secretar al Apararii din SUA, Donald Rumsfeld. intr-una din fotografiile postate de Mihai Gadea pe pagina sa de Facebook apare Alina Gorghiu.

Cum explica Mircea Geoana prezenta lui Mihai Gadea in SUA: Cred ca se uita la audienta. Am fost consultat si nu am avut nicio obiectie

Senatorul Mircea Geoana, un invitat permanent la Micul Dejun cu Rugaciune din SUA, a explicat, pentru Adevarul, cum care sunt criteriile pe baza carora este intocmita lista de invitati la acest eveniment anual. Fostul ambasador a admis ca partea americana s-a consultat cu el in ceea ce priveste invitatiile lansate in Romania. Geoana a spus ca organizatorii s-au uitat, probabil, la audienta atunci cand l-au invitat pe Mihai Gadea.

Mihai Gadea, de vorba cu liderii americani la National Prayer Breakfast

Oficialii americani discuta cu Mihai Gadea despre realitatile din Romania. Directorul Antena 3 este singurul jurnalist roman invitat la unul dintre cele mai importante evenimente anuale din capitala Statelor Unite,.

Mircea Badea dezvaluie ce face Mihai Gadea in SUA

Mihai Gadea este in Statele Unite ale Americii unde are diverse intalniri importante. Mircea Badea a prezentat, miercuri seara in timpul emisiunii in gura presei, cateva fotografii trimise chiar atunci de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )